15Yorum
ilh55
Kitapkurdu
Yazarın okuduğum ilk eseri... Sonuç:Pek iç açısı değil...
otorite2004
Kaşif
Usta kalem İrfan Yalçın'dan usta işi bir roman. Yazar bu romanıyla Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü de kazanmıştı. Herkese tavsiye ederim.
ucaris
Etkileyici,dilin çok iyi kullanıldığı,herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir İrfan YALÇIN kitabı.
püsküllükuka
Kitapkurdu
Herkese hitap edecek bir kitap değil. Almadan önce iki kez düşünün
gülsekepenek
Bir arkadaşım çok övdü. Okumayı dört gözle bekliyorum
GAMZE TEKTAŞ YAŞAR
Kitapkurdu
Roman konusu açısından biraz farklı ve etkileyici. Herkes sevmeyebilir ancak kitap okunduğunda insanda farklı çağrışımlar yaratacaktır.
DERYA KOÇAK
Kaşif
tarzı farklı ama oldukça iyi bir eser
kimyager1903
yazarın ilk okuduğum kitabı, çok iyiydi
yogumiyeci
Kitapkurdu
Kıymeti bilinmeyen bir eser. İrfan Yalçın'ın Cellat Ağlıyor kitabını da tavsiye ederim.
wagner_mahler
Kitapkurdu
Farklı bir anlatım tarzı var herkes sevmeyebilir. Ama okunmadan geçilecek bir kitap değil kesinlikle
Sezai Altuntaş
Değişik bir roman. konusu bambaşka. Bu açıdan çok başarılı. Ama çok insanı sıkabileceğini düşünüyorum. Kitap meraklıları ve insancılık yanı ağır basanlar için okuma denenebilir.
Nurdan Özcan
Kitapkurdu
En güzel yanı sevginin genişliğini cümlelerinde güzel yansıtması sanırım . Farklı bir tarz tavsiye ederim.
hacivat39
Kitapkurdu
İçine girmekte zorlandığım bir eser oldu ilk etapta sona doğru daha çarpıcı ve ilginç hale geldi. Dili ve üslubu farklı bir roman.
aliihsancalip
Kitapkurdu
çok sevmedim açıkçası.. yazım dili çok akıcı değil..
alpercan
Kitapkurdu
Şiirsel bir anlatım, hayat boyu biriktirdiğimiz çocuksu anılarımıza düşsel bir yolculuk. Kahramanın gözünden aşkın merhametli yüzüne ince dokunuşlar ve sevginin sınır tanımayan yüzü. Kitabı okurken yüzlerce şiir okumuş gibi hissettim.