Hayatın Gizemi Hakkındaki Yorumlar

ahmetaslan53 10.12.2013
bu eseri okuduğumda bende oluşan kanaat "yazar hem dil bakımından hemde yazım biçimi bakımından çok hoşlanmadığım yazarlar sınıfına girdi " diyebilirim.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
tevfikdikmeci 05.03.2010
yılmaz atik in romanını okudum ama olağan üstü taraflılıkla yazılmış. aynı zamanda dini değerlere hakarete varacak kadar saygısızlık yapılmış. adeta din kaçınılması gereken bir olguymuş gibi yansıtılmış. oysa din hiçbir zaman bir ideoloji olarak çıkmamıştır ortaya. bir ihtiyaca binaen oluşmuştur. bir insanın en az yeme içme kadar, bir inanç sisteminede ihtiyacı vardır.
Yanıtla
2
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
mirzabek 26.12.2009
Kitabı Kargo ödeyen kitap setiyle birlikte almıştım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki "Hayatı'ın Gizemi" gibi iddialı bir başlık ve kapakla kitabın içeriği arasında hiç bir bağlantı yok. Kitabı okumaya başladığımda sıradan yazar tarafından amatörce kaleme alınmış bir hayat hikayesiyle karşılaştım. Okumaya devam ettikçe birbirinden ilgisiz birçok hikayenin de ardarda geldiğini ve sıkıcı bir üslüpla aktarılması nedeniyle kitabı bitirene kadar akla karayı seçtim. Hernekadar içerdiği bazı mesajları anlamlı bulsam da, okumaya değer bir kitap olmadığı kaanatindeyim. Bence zaman kaybı.
Yanıtla
3
1
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
enzim 17.12.2009
Yazar tarafsız olmaya çalışmış ama başaramamış. Devrimi, kominizmi göklere çıkarmaya çalışan yazar; köy hayatından hiçmi hiç anlamadıgını açıkça ortaya koymuş.Kitap yazacak olan insan azıcıkta olsa araştırır, köy hayatı nasılmış diye.BU zahmete hiç girmemiş yazarımız . Cahilliğini olabildiginde açıga vurmuş. Köyde;hayvanları otlatmak için köy meydanına toplanırken sahiplerinin getirdiğinden bahsetmiş. Oysa sabah ahırın kapısı açılır, hayvanlar kendisi toplanma yerine gider.akşamda köye getirir çoban bütün hayvanlar evinin önüne kadar kendisi gelir. Bunun gibi daha niceleri.
Yanıtla
3
1
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
dil gayet açık anlaşılır herşey çok güzel ama çok fazla tasvir yapılmış ve konu uzatılmış sanırım okuyucunun sıkılmaması içinde araya çok az da olsa cinsellik konuları eklenmiş o kadar ben sonunu getiremedim açıkçası sıkıldım ama devrim,politika gibi olaylara meraklı olanlar okumalı
Yanıtla
2
1
Destekliyorum 
Bildir
cevikidil 11.09.2009
parkalarını giymiş, sosyalist gençlerin, öğrencilerin, işçilerin, köylünün, aldatanın, aldatılanın kısaca hayatımızda olup bitenlerin somut hali bu kitap. kesinlikle tavsiye ediyorum. devrimci, sosyalist olsun olmasın herkes okumalı gerçekleri görebilmek için.
Yanıtla
1
3
Destekliyorum 
Bildir
diger 31.01.2009
yazar devrimi çok iyi anlatmaya çalışmış.etkileyici olabilir.öğreticilik oldukça hakim.hoş bir eser.
Yanıtla
4
3
Destekliyorum 
Bildir