Okyanuslar Ötesine Yolculuk
Okyanuslar Ötesine Yolculuk

Kitapyurdu Fiyatı: 126,50TL

26Yorum
Öğrencilerim için aldım, beğendiler
gülten dayıoğlu okunur
keyifle okunan çocuk kitabı
gülten dayıoğlu'nun her kitabı gibi güzel yine
Kısa olmasına rağmen doyurucu bir içerik sunuyor. Çocukların yanında yetişkinlerin de seveceğini düşünüyorum. Çok güzel!
Bir belgesel tadı tabiki veremez ama kitap kesinlikle okunulabilir, hatta güney Amerika gezi planınız var ise bence muhakkak okuyun.
Bir çırpıda bitirilecek aynı zamanda ülkeyi kendiniz gezmiş gibi hissedeceğiniz çok güzel bir gezi kitabı. Yazarın dil kullanımı yeteneği sayesinde de hiç sıkmayan tam aksine daha da isteyerek okuyacağınız bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim.
Güzel bir gezi kitabı. Bilgilendirici ve eğlenceli. Yazarın diğer gezi kitaplarını okumak konusunda insanı heveslendiriyor.
Sadece çocuklar değil büyükler de faydalanabilecek kadar güzel anlatım sanki gitmiş gibi oluyorsunuz kitapta anlatılan yere.
Çok beğendim, öğrencilerin de sıkılmadan okuyacağı güzel bir anlatıma sahip.
Gülten Dayıoğlu'nun ve çocuk edebiyatının birçok kitabından farklı olarak çocuklara yönelik bir gezi kitabı yazılmış olması gayet hoş. Bu tarz, meraklı çocuklar için uygun.
Okumayı sevmeyen çocuklara tavsiye
Gülten Dayıoğlu yazarı yeterli
Yazarın tüm kitapları gibi bu kitabı da muhteşem.
ilham verici bir kitap.
Güzel gezi yazısı öreneğidir tavsiye ederim.
kitap Gülten Dayıoğlundan çıktıysak okutmamak elde değil.
Yine bir Gülten Dayıoğlu klasiği. Çok beğendim.
ROMANLARIYLA TANIDIĞIMIZ GÜLTEN DAYIOĞLU BU KEZ BİR GEZGİN OLARAK İZLENİMLERİNİ AKTARMIŞ. YİNE BAŞARILI. OKUNABİLİR VE OKUTULABİLİR.
Gülten Dayıoğlu her kuşaktan çocuklar için özel bir insan.Bu kitabını çok seviyorum.Öğrencilerimin de seveceğini düşündüğüm için aldım ve kütüphaneye bıraktım.
1 2