Bilinen Bir Sokakta Kaybolmak
Bilinen Bir Sokakta Kaybolmak

Kitapyurdu Fiyatı: 176,61TL

Ürüne Git
14Yorum
Hayri Anıl Gürkan
02.06.2021
Bu kitaptaki Nolya adlı öykü, ki daha sonra tek başına bir kitap olarak da basıldı, Türkiye öykücülüğündeki mihenk taşlarından biridir.
c/
16.10.2020
Yalnız Uyuyanlar'dan sonra favorim.
Zeyneb Şen
Kitapkurdu
08.02.2020
Cemil hoca büyük usta. Diyalog yazmakta çok üstün.
Kubilay Özdemir
Kitapkurdu
29.06.2019
Bana Oğuz Atay'ı anımsatması bir yana, içerisinde güzel öyküler bulunduran tadımlık bir kitap.
sadhamanu
Kitapkurdu
05.08.2017
İlk kez okudum. Tekrar okumayı düşünmüyorum.
dmrkl11
17.05.2016
Camil Kavukçu'nun dili kullanma kabiliyeti muhteşem zevkle okunacak bir yazar, tavsiye.
aydınlık1980
Kaşif
19.08.2014
Cemil Kavukçu'nun özel bir öykü dünyası var.
yandım ali
Kitapkurdu
01.08.2014
ilk olarak Gamba ile tanıdığım ve hayran olduğum bir yazar Cemil Kavukçu. bütün kitapları okunmalı..
KY-37357
04.07.2013
Çocukluk hatıraları, kişinin iç dünyası ve çatışmaları gibi konularda bazıları kişi ve olay bakımından birbirini tamamlayan kısa hikâyeler. Kitap, ayrı bir kitap olarak yayımlanan Nolya adlı uzun hikâyeyi de içermekte. Hatta Nolya kitabında olmayan ama Nolya hikâyesi ile bağlantılı denebilecek üç hikâye daha var. Cemil Kavukçu'dan (yine)kafası güzel insanları anlatan güzel bir kitap.
KY-755497
07.02.2013
Bu kitabı okumadıysanız tam anlamıyla iyi bir öykü okuru sayılmazsınız. Ha öykü okumayan insanlar için de öyküye başlamak için birebir. Şiddetle tavsiye ederim.
okurçizeryazar
Bilge
28.05.2012
Düşmüş insanları anlatan Cemil Kavukçu kitaptaki öyküleri birer kısa film gibi gözünüzün önüne getirebiliyor. Ayrı bir keyfi var Cemil Kavukçu okumanın.
SEPHRENIA
22.12.2011
Sade ve temiz düz anlatımı ile cok güzel farklı hikayeler anlatan ve ileten bu kitap cok özel ve güzeldi. Herkes kendinden bir seyler bulabilir.
my name is red
08.11.2011
bursa tüyap ta yazarının imza günün de görüp aldığım okuduğum etkileyici bulduğum bir öykü kitabı öykü türüne aşina olanlar için cemil kavukçu doğru tercih olacaktır
Hıfsullah Altaçlı
Kaşif
Yazarın, bütün öykülerdeki içkili satırları, öykülerin güzelliğini perdeliyor. İçki muhabbeti ile gölgelenmesine rağmen “Aslangöz” öyküsü mükemmel. “Sansarlar” başlıklı öykü çok etkileyici.