Erkekler Hep Yalnız Ağlar
Erkekler Hep Yalnız Ağlar
6Yorum
r.v.PERSIE
12.04.2012
ismi çok güzel. erkekler gerçekten de hep yalnız ağlamayı tercih ederler.
müna
20.05.2009
bana fazla içli hatta varoş şiirler havası verdi.hiç beğenmedim.
Ahlak.felsefesi
17.04.2009
Erkeklerinde duygusal ama duygusunu içinde özü ile yaşayan dışa vurmayan olarak gösteriyor kimileri için evet ama kimi erkeklerde sulu gözlüdür bu durum u görmemiş sadece belirli bir noktayı almış açmış açabildiği kadar. ama akıcı günlük hayattan bahseden bir kitap tavsiye ederim.
telferik
17.04.2009
ahmet selçuk ilkan çok iyi bir şairdir. her zamanki gibi kalite ortada duygulara sonuna kadar hitap ediyor. tavsiye ederim.
gül @
15.04.2009
AHMET SELÇUK İLKANIN ŞİİRLERİNİN,ANCAK ARABESK BİR ŞARKIYA SÖZ OLABİLECEK KALİTE ,DERİNLİK VE YETKİNLİKTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.İÇİ BOŞ BİR ROMANTİZMİ BARINDIRAN,AŞIRI MELANKOLİK,SIRADAN BİR TARZI OLAN,ÖZGÜNLÜKTEN YOKSUN VASAT ŞİİRLER ...YANİ,OKUNMASA DA OLUR TÜRDEN İŞTE.
ishakkkkkkkk
11.04.2009
ahmet selçuk ilkan bu eserinde de kalitesini konuşturmuş, şiirseverlerin vazgeçemeyecekleri bir eser bence.