The Bastard of Istanbul Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
IÇİM Erözkan 27.11.2009
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Sürükleyici güzel bir roman. İnsanın bırakınca aklı kalıyor. Elif Şafak'ın İngilizcesi de gerçekten çok iyi....
Yanıtla
7
14
Destekliyorum 
Bildir
tdgn82 29.08.2009
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Ben tarihi roman diye aldım ancak daha çok modern çağlarda geçiyor hikaye. Kurgusu ve kararterler çok orjinal. Elif Şafak'ın İngilizce diline hakimiyeti hakkaten çok etkileyici. tavsiye olunur.
Yanıtla
5
15
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
Şevki 05.08.2011
Tek kelimeyle mükemmel bir eser. Öncelikle şunu söyleyeyim, Metis yayıncılıktaki kapak çok daha yerinde. Tek bir resimle tüm hikayeyi anlayabilirsiniz. doğan yayıncılık pek tercih ettiğim bir kitapevi olmamakla birlikte kitap basımını da çok sevmiyorum. Esere gelecek olursak, ben ingilizcesini okudum. Penguin Yayıncılık. Elif Şafak, Araf'tan beri kitaplarını ingilizce olarak kaleme alıp sonradan türkçeye çevirdiği için, bunun duyguları daha iyi anlamamı sağlayacağını düşündüm. İngilizce biliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca, öykü tek kelimeyle harikulade. yine klasik Elif Şafak durumları var: Kültürlü karakterler. Ya müzikten çok iyi anlıyorlar, ya yemek pişirmekten, ya da marjinal başka bir hobileri var... ama bu hikayeye hepinizin tanık olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Yanıtla
5
3
Destekliyorum 
Bildir
burhan74 30.01.2010
First of all I must tell that I didn't like this novel.
In the novel there are two different families. One armenian and one Turkish. But what is interesting is that armenian family is as pure as milk, and Turkish one unfortunately cary all the bad things. Especially a bastard. Her father is her uncle at the same time. İt is interessting isn't it?
The main issue in this novel is of course genocide "which had been done by Turks against Armenians" (here I should say that I am not agree with her). And the main witness of this genocide is a "gulyabani-Mr.Bitter". It's amazing.
It's possible to tell more about but I saw one more time with this novel that If someone wants to be famous in Turkey, It's enough to tell or write something against Turks.
As a result I don't advise.
Yanıtla
24
15
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
denss 24.05.2009
zevkle okuyabilceğiniz çok güzel bir kitap.kesinlikle okumanızı öneririm.akıcı bir dili ve sürükleyici bir konusu var.
Yanıtla
7
18
Destekliyorum 
Bildir