5Yorum
Bir tarih-araştırma kitabı kadar çok bilgi ile karşılaşıyorsunuz. Yazar dersine çalışmış anlaşılan. Kitapla ilgili tek olumlu eleştirim bu. Bunun haricinde çok da beğenmedim açıkçası. Piyasada bunun gibi çok roman var. Bir fark yaratmıyor.
Cok fazla tasfir ve gereksiz ayrintilar ile dolu bir kitap. Okurken skılmanız olasi.
heyecanlı tempolu bir tarihi macera romanı, yüzyıllar boyu piramitler hep ilgi odağı olmuştur ve farklı bir bakış açısı ile piramit içi / altı anlatım keşke biraz daha geniş kapsamlı finali uzatsa idi diye düşünüyorum. sanki devam kitabı gelecekmiş gibi bitirilmiş zira kitabın sonu Kudüs'e rota çevrilip bırakılmış. tavsiye ederim.
Heyecanın hiç azalmadığı bilgilendirici ve zevkli bir kitaptı sadece yazarın Türklere ve Müslümanlar çok ön yargılı yaklaştığını ve bunu kitabında yansıttığını düşünüyorum ve kesinlikle kitabın devamı olmalı çünkü hikaye yarım kaldı devamını bekliyorum
Hariaka bir kitap. Tempo hiç düşmüyor. Okunma seyiyesi üst düzeyde. Yazarın diğer kitaplarınıda almaya karar verdi. Kesinlikle tavsiye edilir.