9Yorum
Yağmur Akis
Kitapkurdu
Benim için yeri çok ayrı olan, özel bir kitap. Sıkıntılı bir dönemimde okudum. Birçok kitap insanı tüm sorunlarından uzaklaştırır ancak bu kitap bununla da kalmıyor sanki.. okurken nehir kıyısında doğanın iyileştirici gücüne kendimi bıraktığımı hissettim. İyileştirici, dinlendirici, huzur veren bir kitap.
AthelstanR
Evde dolapların içinde buldum ve hoşuma gitti gerçekten güzel bir kitap
Hayat_Tadında
Kitapkurdu
sitede gezerken görmüştüm. daha önce yazarın kitaplarını okumamıştım. ama özetine ve kapanığa güvenerek gezdiğim bir kitapçıda görünce aldım. iyi ki de almışım. severek okudum. bir kadının kocası tarafından aldatılmasını ve göğüs kanserinin getirdiği psikolojik yıkım ile başetme çabasını muhteşem bir doğa içinde küçük bir kulübede inzivaya çekilerek tekrar hayata dönüşünü anlatıyor. arkadaşı aynı zamanda kanser hastalarına psikolojik açıdan destek olmak amacı ile verilen balık tutma kursundaki hocasının büyük annesinden kendine kalan klübeyi tekrar düzene sokması tamiratı ile ilgilenmesi ve Kate Watkinse ait günlüğü bulup yıllar önce işlenen bir cinayeti açığa çıkarma çabası hepsi güzel kurgulanmış ve anlatılmıştı. çevirisi güzeldi. dili de akıcıydı. kitabı okurken o kulubeyi ve nehri görmek istedim. okuduğunuz satırlarda doğayla başbaşa olmanın huzurunu da yakalayacaksınız tavsiye ederim güzel bir kitaptı.
Zeliha Bal morkan
kitabı okuduktan sonra gerçekten balık tutmak isteyeceksiniz:) doğaya çıkmaya kendinize zaman ayırmaya başlayacaksınız. müthiş bir kitap kesinlikle okunması gereken ama özellikle kadınların okuması gereken kitap iyi okumalar bitmesini istemeyeceksiniz.
T.A.Y.
Kendinizi doğada hissetmek istiyorsanız bu kitapla doğru adrestesiniz demektir. Balıkçılıkla ilgili hikayeler kitabı okurken insanı biraz sıksada okunabilir ve güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum.
KY-1061604
Güzel bir kitaptı. Kitapta geçen gizemli Kate Watkins olayını çözmek istediğiniz için bir anda bitiriyorsunuz. Harika bir kitaptı diyemiyorum ama insana kendini doğada hissettiyor. O haz bile bu kitabı okumak için geçerli bir sebep bence.
Dr130
gerçekten çok etkilendim,karakterler ve mekan kafamda çok güzel canlandı, kuzey ve güney carolinayı mutlaka ziyaret etmek istiyorum.. her zaman çok satanları değil bazen de kıyıda köşede kalmış bu kitapları da okumak gerekir diye düşünüyorum
DİDEMÜNGÖR
Kitapkurdu
Bazen öyle bir dönem olur ki insanın hayatında,bütün kötü şeyler üst üste gelir,insan yaşama küser,yok olup uzaklara gitmek ister.İşte bu kitap da tam bu konuya değinmiş.<br />Hayattan bıkan yaşamın hep kötü yüzünü görmüş bir kadının hikayesini anlatıyor.Ancak sonunda her şeyin nasıl yoluna yeniden girebileceği de anlatılıyor.Bu yüzden çok etkileyici buldum bu kitabı.
GOZDEK
Güzeldi .Hem de gerçekten güzel.. Duygusal kurgusu nedeniyle okurken hüzünlenmemek ve etkilenmemek zor. Ancak duygusallığa rağmen çok akıcı bir konusu ve sonunu merak ettirecek kadar aksiyonu içeriyor. Tavsiye ederim.