Beni Yalnız Sen Anlarsın
Beni Yalnız Sen Anlarsın
3Yorum
sevgulumm
Kitapkurdu
19.11.2014
dört kadının hayatını inceliyorsunuz.okuyorsunuz. ama beklenildiği gibi akıcı bir kitap değil.günlük bir kitap.okunabilir.çok fazla bişey katmıyor ve beklemeyin.
iyigüldük
Kitapkurdu
01.01.2013
Umutsuz Ev Kadınları'nın bir alt versiyonu olup cümle fazlalığı olan bir kitap olmuş.İster istemez o uzun anlatımlar ve uzun ve gereksiz anlatımlar ile kitabın o anki konusundan uzaklaşıyorsunuz.
Çok mu vasat? Hayır değil aslında konusu bir o kadar güzel ama yazarın anlatımında bir sıkıntı var.Ara ara çok eğlendiğim de oldu ama bu anlar çok uzun sürmedi.
Carmen çok bilindik ve en az kitap kadar sıkıcıydı.
Patrice zaten geri planda gibiydi.En azından benim için öyleydi sonuna gelene kadar.
Suzanne tipik kariyer de yaparım çocukta modunda bir kadındı sevemedim.

Hakkını da yemeyeyim son 100 sayfa kala bir hareketlik bir canlanma bir şoklanma oldu.Şoklar kesinlikle çok iyiydi.Ama bu kadar ile kaldı.
zcandan
Üstat
07.10.2009
İngiltere ingilizcesi ve gündelik hayattaki konuşmaların çevirisi konusunda hiç bir yayınevi başarılı olamıyor maalesef. Edebi eserlerdeki ağır diller daha göze batmadan çevrilse de modern romanlarda aynı başarı yok. Kolay okunan keyfili akıcı bir kitap olmasına karşın çeviri dili gerçekten rahatsız edici. 4 kadının arkadaşlığı çerçevesinde hayatı sorgulayan, kadınlığın evrensel ortak özelliklerini ve iç dünyasını anlatan hafif bir roman. Vakit geçirip kafanızı dinlemek için okunabilir.