Yaz Alevi Ejderhaları / Ejderha Mızrağı Destan 4.kitap
Yaz Alevi Ejderhaları / Ejderha Mızrağı Destan 4.kitap
6Yorum
ejderha mızrağı serisinin en beğendiğim kitabi
Yorumlara baktığımızda ejderha mızrağının ana karakterlerinin kitapta pek yer verilmemesinden dolayı beğenmeyenler var.Fakat raistlinin gizemli geçişleri, palinin babasının bulması ve esrarengiz bir kız belkide raistlinin kızının olayılarıyla tekrardan kara kraliçeye karşı savaşlarını anlatıyor.Bence ejderha mızrağından en beğendiğim kitabıydı.
Serinin ilk üç kitabı gibi değil ne yazık ki.. Öncekilerinde aldığınız tadı, o kaybolmuşluk hissi ve karakterle içli dışlı olamadım. Okunur mu? Her şeye rağmen okunur. Hele Türk yapımı fantastik eserlerin azlığı düşünülürse cevabım kesin oluyor ama Dragonlance'in diğer kitaplarına bir kez daha bakmanızda fayda var. Efsanenin diğer kitaplarını okumadıysanız önceliğiniz kesinlikle onlar olmalı. Bu kitap biraz daha bekleyebilir :)
Ejderha Mızrağı serisinin 4. ve en güzel kitabı herkese tavsiye ederim.
Yazarın diğer kitaplarına göre pekte iyi sayılmaz ama konusu itibariyle okunabilecek bir kitap.
Artık eski hikayeleri özlüyoruz Sturm'u, Raistlin'i, Flint'i, özlüyoruz diyorsanız bu kitaba gelmeden seriyi bırakın. Bu kitapta eski kitaplardaki heyecan yok. Ama olay örgüsünü merak ediyorsanız olaylarda mantık arama ihtiyacı hissetmiyorsanız bu kitabı öneririm.