Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak
Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak
50Yorum
Başımıza gelen bizi üzen şeylere kuranın bakışı ile bakmayı tavsiye eden güzel bir kitap…
Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan, içimi ferahlattı
Dünya gailelerinin boş olduğunu anlamak isteyenlerin mutlaka okuması gereken bir eser. Allah var gam yok.
bir arkadaşınıza hediye niteliğinde alacağınız muazzam kitap!!! ben hem okudum hemde hediye ettim. Çok güzel
Herhangi bir şeye üzgün iken her hangi bir sayfasını açıp mutlu olunabilecek bir kitap
Aiz el Karni'yi, Nureddin Hoca vasıtasıyla farketmiştim. Bu kitabını henüz okumadım ama hem kendime hem de arkadaşlarıma hediye aldım. Çünkü kitapla ilgili o kadar çok güzel alıntı okudum ki nerdeyse kitabı okumuş kadar oldum.
Insanin neden uzulmemesi gerektigi, kadere teslimiyeti, uzulmemek icin cozumler sunuyor, cok faydalandim, kesinlikle tavsiye ederim.
okuyanın çok beğendiği bir kitap
Psikoloji üzerine ve hayata bakışını değiştirecek.
çeviri olduğu için mi bilmem ama çok da severek okuduğum söylenemez
Bi müminin üzülmemesi gerektiği, gönlümüzü ferahlatan, üzüntü halinde içinden nasıl çıkacağımızı çok samimi bir dil ile anlatam bir kitap. Aslında bildiklerimizi tekrar farkedebilmemiz için bize yol gösteriyor.
Kalbe dokunan dolu dolu güzel bir kitap , tavsiye edilir !
ümitvar olunuz. yeise karamsarlığa düşmeyiniz. her şey daha güzel olacak.
Ara ara açıp okunması gereken harika bir eser, ayrıca yazarın hayatın tadını çıkar ve dünyanın en mutlu kadını adlı eserlerini de tavsiye ederim
Zaman zaman okunabilecek bir kitap.
Çok farklı kişilerden tavsiye üzerine aldım.. Hepsinin yorumu çok şahane mutlaka okumalısın oldu.. Vakit bulamadım henüz okumaya ama merakla bekliyorum uygun vakti.
Harika bir kitap. Harika bir çeviri.Birçok olumlama kitabında çok daha başarılı
mukemmel bir kitap.Cok basit bir uslupla cok derin konularin mukemmel uyusmasi. kesinlikle tavsiye ederim
Yapmamız gerekenleri açıklayan güzel bir eser tavsiye ederim
Gönlünde hüznü olan , derdüm var diyen alsın ve okusun. Çok güzel hazırlanmış, bir çok konuya değinen bir kitap. Severek okudum. Başucu olacak bir kitap. Bir müslüman için gerekli olan, müslümanın yürümesi gereken yolu çizmiş.