Bilinçli Bebek
Bilinçli Bebek

Kitapyurdu Fiyatı: 270,27TL

193Yorum
Burcu Akpınar
Üstat
Bilinçli Bebek, erken çocukluk döneminde bebeğin duygusal dünyasını anlamaya odaklanan ve ebeveynlere daha bilinçli bir yaklaşım sunan bir eserdir. Kitap, bebeklerin yalnızca fiziksel değil, duygusal ihtiyaçlarının da büyük önem taşıdığını vurgular ve ağlama, stres tepkileri gibi davranışların altında yatan nedenleri anlamayı öğretir. Sade ve anlaşılır dili sayesinde ebeveynler için pratik bir rehber niteliği taşır. Eser, bebekle kurulan ilişkinin güven, empati ve duyarlılık üzerine inşa edilmesi gerektiğini savunur. Çocuğun duygularını bastırmak yerine onları anlamaya çalışmanın, ilerleyen yaşlarda daha sağlıklı bir psikolojik gelişim sağladığını anlatır. Bu yönüyle, ebeveynliğe daha bilinçli ve farkındalıklı bir bakış kazandıran önemli bir kaynak olarak öne çıkar.
eser1984
Üstat
bebeklerin ağlama ve davranışlarının bir iletişim biçimi olduğunu savunarak ebeveynlere çocuklarını daha bilinçli, şefkatli ve ihtiyaçlarını anlayarak yetiştirmeleri için doğal ebeveynlik yaklaşımını önerir.
Gözde  Koçak
Kitapkurdu
Hamilleik döneminde okuduk psikolog önerisi olarak aldık.
Deniz Koca
Kitapkurdu
Bu tarz kitapları okurken çok beklentiye girmemek gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her bebek kendine has özelliklere sahip...
betül Gunes
övüldüğü kadar değil bana hitap etmedi bu konuda çok iyi türk yazarlar var onları tercih ederim
Nuray Erbey
Bilge
Gerçekten cok güzel bi kitap hamilelik döneminde okunmalı kesinlikle
Aydan Değirmenci
Kaşif
Çok çok iyi bir kitap, bize algı yapılarak öğretilen ile olması gerekeni anlatması harika, iç güdülerime tekrar güvendim.
kıraatçı
Bilge
batılı yazarlar arasında çok tavsiye edilse de benim için mutlaka okunacaklar arasında değil.
buketer53
Kitapkurdu
Anne Baba Akademi tüm kitaplarını öneririm. Çocuk bakış açısını kazanmak için güzel bir kaynak. Oyun Oynama Sanatı da çok iyi. Bu iki kitap gerçekten favorim.
sebnemfidan
Kitapkurdu
Anneliğe ilk adım attığımda okuyup beğendiğim bir kitap. Hamile iken okunsa daha da güzel olabilir.
KY-964845
Uygulaması oldukça zor bir kitap olduğu kesin fakat bir yandan yok artık deseniz de bir yandan kafanıza bazı şeyleri de yerleştiriyor. Mesela bebeğim ağlarkenki bakış açımı değiştirdi. Ama tavsiyelere uymak en azından benim için kitapta yazdığı kadar kolay olmuyor. Yine kendi bildiğimizi okuyoruz :) Altı çizilecek bazı güzel cümleleri de var. Kısacası bana göre en azından farklı bir bakış açısı kazanmak açısından okunabilir.
Kitap tayfa
Kitapkurdu
Pedagog tavsiyesi ile alıp okudum ve çok başarılı buldum. Daha önce farkına varamadığım noktaları fark etmemi ve davranışlarımı revize etmemi sağladı. Çok istifade ettiğim bir kitap oldu.
paraclet
Kitapkurdu
Annelere rehber ve çok faydalı bir kitap...
ipek karatosun
Üstat
Cok bayilmadim kitaba. Bir anne olarak aydinlanma da yasamadim okuduktan sonra zaten cogunu icgudusel olarak yaptigimiz davranislar anlatilmis. Bana pek bir faydasi olmadi acikcasi.
barbamama
Oldukça bilgilendirici bir kitap. Doğal ebeveynliği destekliyor. İlginizi çekiyorsa kesin okuyun
pnrcal
Kitabı okuduktan sonra bebek ağlamalarına bakış açım değişti.
meliscoban
Annelerin başucu kitabı olmayı hak ediyor.
Sevda Inan
Kitapkurdu
kesinlikle hamileyken okunması gereken bir eser çok güzel tavsiye ederim
Kitap Kurdu Acar
Kitapkurdu
her anne baba adayının ve anne babanın okuması gereken bir kitap.
ynrcn
Kitapkurdu
Okuduğum En başarılı bebek kitaplarından, kesinlikle tavsiye ederim, ufkumuzu açıyor