Dikkati Güçlendirme Seti (8. Sınıf-14 Yaş)
Dikkati Güçlendirme Seti (8. Sınıf-14 Yaş)

Kitapyurdu Fiyatı: 26,13TL

17Yorum
mmmm5
kardeşim snva hazırlanırken kullandı
Halil ibrahim Arıkan
Bu tür yardımcı kitapları önemsiyorum. Eğitimcilerin tavsiyeleri doğrultusunda aldığımız bu setten oğlum istifade etti.
bibliyocas
Kitapkurdu
Öğretmenin önerisi ile aldığımız kitap oldu; umarız uzun vade de etkisini görürüz.
atkemu
Kitapkurdu
Okul tavsiyesi ile aldık.Daha önce de kullandığımız bir set.Küçük yaşlarını alıp,yapmıştık.Çok da memnun kaldık.
nalan_ece
adım adım hazırlıkta yardımcı olan bir eser.
Semra Yalcin
Eğitim koçluk senslarımda kullandığım yardımcı kaynaklardan.
merve _deniz
Matematik öğretmeniyim.öğrencilerim için aldım. İlgi çekici bir etkinlik.tavsiye ederim
tgba1
eğlenerek öğrenmeyi sağlayan güzel bir kaynak
oguzhan4594
Çok eğlenceli bir kaynak;tavsiye edilir.
AB RU
Kitapkurdu
6. sınıfa giden bir çocuğun bile yapabileceği güzel aktiviteler var. Çocukların elinden düşürmediği bir kitap seti oldu. Ders yapmayı sevmezlerken bu kitapları ellerinden düşürmüyorlar.
slacnar
eğlenerek dikkat güçlendirdim
saltuk1453
Kitapkurdu
eğlenceli ve zevkli bir kitap. çocuklarımıza önerilir
Gizliokur
Dikkat eksikliği yaşayan bir öğrencim ile vakit buldukça çalışmak için bu kitabı sipariş verdim. Sorular biraz dikkatini zorlamasını gerektiriyor. Değişik soru yapısı öğrencimin ilgisini çekti. Biz de bunu istitorduk zaten.
niloyyy
Okulda isteyen öğrencilerimize aldık, alanlarla bir grup oluşturduk haftanın iki - üç günü ders dışı saatlerde 15- 20 dakika çalışmaları yapıyoruz.Sonra doğru yanlışlarını kontrol edip yanlışları tekrar yaptırıyoruz. Test çözerken yaptıkları hataları da görebiliyoruz. Oralarda da hemen bir yüzleştirme yapıyoruz :) Severek yapıyorlar. Mantıklı düşünmeyi gerektiren ve ciddi dikkat gerektiren sorular var. Tavsiye ederiz:)
heysenkitapkurdu:)
Gerçekten de dikkatinizi güçlendirmeye yarayan ve bunun yanında eğlendiren bir kitap.
Ömer Gür
Kitapkurdu
dikkat geliştirmeden harika bir kitap. bence kaçırmayın derim. gerçekten etkileyici.
Sevük_ÖKE
bu yaş grubu çocukların belirgin sorunu olan dikkat eksikliği konusunda çok faydalı olabilir gibi görünüyor. alışık oldukları testlerden çok daha farklı olan zeka testi tipindeki sorular, ilk anda çocukları ürkütüyor ama ilerledikçe güven kazanıyor ve zevkle çözmeye devam ediyorlar.