Kıpti Sırrı
Kıpti Sırrı

Kitapyurdu Fiyatı: 164,45TL

Ürüne Git
19Yorum
uzun süre önce yazarın diğer kitaplarını okumuştum bir tek bu kaldı
Eh işte. Ama yine konusu idare eder.
İdare eder bir kitaptı. Konusu beni çok sarmadı.
Başladığı andan itibaren hız kesmiyor. Merak uyandırıcı ve gayet güzel.
sırlarla dolu bir kitap, her sayfasında gizem var, herkes okumalı, çeviri için teşekkürler
bu kitabın kurgusu öncekilere göre daha dengeli gidiyor,aksiyon seviyesi gayet yerinde ama gel gelelim sonuç kısmı fiyasko.kitap o kadar basit şekilde bitiyorki hayal kırıklığına uğramamak elde değil.ayrıca kitaptaki bazı olayların İstanbul'da geçmesi de güzel olmuş.
orta düzey bir polisiye okuyucusu için ideal. boş vakitlerde okunabilir.
Lang Reilly, inanılmaz bir karakter. her kitapta ayrı macera, ayrı heyecan var. kurgusu güzel ve etkileyiciydi. İstanbul''u da içine alan çok güzel bir kitaptı .
Zaman zaman ana konudan uzaklaşsa da sürükleyici ve merak uyandırıcı bir kitap
İstanbul ve Büyük Ada'yı içine alan yeni bir macera... Sırf bunun için bile okumaya değer.... Tasvirler gerçeğe çok yakın.... Ancak Lang emekli mi oluyor??
çok sürükleyici bir kitap herkesin okumasını tavsiye ederim.özellikle olayın bir kısmının Türkiye de geçmesi de beni şaşırttı.
Gregg Loomis'den harika bir roman ziyafeti daha siz de davetlisiniz.
langın maceraları devam edıyor kıptı dılınde yazılan bır kutsal kıtabın ortaya cıkmasyıla gelısen olaylar mutlaka okunmalı
yazarın yeni sırrı önceki kitaplarından hoşlandıysanız buna da bayılacaksınız.
diger sır kitaplarına! nazaran konu zayıf gibi geldi bana hele final çok kısa seriyi takip edenler için okunsada olur okunmasada serisinden bir kitap daha çok tarihi yerleri anlatıp prim yapıyor kanaatindeyim
Serinin kanımca en zayıf kitabı. Polisiye ve macera türünde standardı yüksek okuyuculara hitap etmiyor.
Pegasus Sırrı yerini Julian Sırrı’na, o da Kıpti Sırrı’na bırakırken her romanda heyecan gittikçe azalıyor sanki -Keşke artıyor olsaydı. Loomis’in ilk kitabını çok beğenmiş, Julian Sırrı’nı ilki kadar olmasa da yine de okumaya değer bulmuştum. Bu kitaptan ise ilk iki sırlar kitabının tadını alamadım maalesef. Okunsa da olur okunmasa da dedirtti bana. Bir de Pegasus Yayınları’ndan çıkan kitaplarda redaksiyon çok kaliteli olmuyor gibi. Pek çok yazım yanlışına rastlıyorum bu yayınevinin kitaplarında. Biraz daha özenli olmaları gerekiyor bence.
serinin tüm kitaplarını bitirmiş oldum kıpti sırrı ile.yine aksiyon dolu.bu kez aşk şeklini biraz değiştirmiş.daha mantıksal bir hal almış. böyle devam ederse ne oacak merak ediyorum.
Pegasus Sırrı'na göre daha etkileyici ve sürükleyici olmuş.Ayrıca kitabın bir kısmı İstanbul'da geçiyor.Kitabı son kısmına kadar çok beğendim ama son kısmı bana çok yaratıcı gelmedi.