14Yorum
Halil ibrahim Arıkan
Şiir tadında... Türküler, beyitler, deyimlerle zenginleştirilmiş. Yerli ve milli hassasiyetlerle, sosyal meselelere dokunmuş.
KY-462749
bir aforizma görünüyordu. yanılmışım diyeceğim okunabilir bir eser.
nrmn
Kitapkurdu
mizah göremedim; çok sıkıcıydı.
eryılmaz
Şiir desem, değil!<br />Türkü desem, değil.<br />Biraz hiciv, biraz mizah. Şiir tadında, türkü tadında. aşka, sevgiye,DOST'a dostluğa, vuslata, güle bülbüle hatta hasrete özlemin kitabı. <br />S.KAPLAN bu kitabı bu gün yazza nasıl yazardı bilemiyorum? Sanki bugünler için yazılmış gibi!<br />"Oynatıyorlar oynuyoruz,<br />Gelene oynuyoruz, gidene oynuyoruz.<br />Bizi bizden ediyorlar ona oynuyoruz, <br />Gelen neyse ama gidene oynuyoruz,<br />Gidenler geri dönmüyor."<br /><br />Ha sahi birde; <br />"Batı cephesinde yeni bir şey yok.é
vefakuyum
türkülerde telgrafın telli vardı ;<br />şimdilerde sözler yılışık<br />nağmeler dolaşık<br />şarkılar bulaşık<br />çıplaklık öylesine girdiki hayatımıza<br />bülbülün zarif pençeleri kavrayamıyorki dallar kuru ve kalın<br /><br />bu dala bülbül konarmı budala.<br /><br />yorum yazan arkadaşlardan beğenmeyenler farklı beklentilerle almış sanırım.
ekimgül
kitabı almadan önce ismine aldanıp zevkle okuyacağımı düşündüm ancak kitap hayal kırıklığına uğrattı.
mmms
Kulanılan yöresel ses benzerlikleri kitaba ayrı bir hava katmış.Okurken ilginç bilgilere rastlayacaksınız.Fiyatıda çok uygun.Denemekte büyük fayda var.
ebugannus
çok klasik bir roman ilke baştan sonucu tahminedilebiliyor.
o.kur
Kitap siparişi verirken zevkle okuyacğım bir kitap olarak düşünürken elime alıp okumaya başlayınca kitabın sonunu okuyamayacak kadar sıkıcı olan bir anlatıma sahip bi eser olmuş..
Dr. Şerefettin Güler
Kitapkurdu
Kitabın kapağında mizah türümüz için yeni bir tür deniyor ancak bence mizah pek yok kitapta ama farklı bir hiciv dili kullanılmış. Ancak bir şey çok önemli okurken ne güzel diyorsunuz ama sonra akılda hiç bir şey kalmamış. ama bence yine de sıkılmadan okunabilir bir kitap. Özellikle deyişler var. türkülere göndermeler var. yani kısaca okunabilir kanımca.
mazlumdanyana
ben beğenmedim ... çok fazla kitap okumama ragmen bu kitabın dli beni sıktı ... <br /><br />o yüzden bence okunmasada olur ... tavsiye etmem basko kaliteside kötü ...
yarengume2003
kitap okumayı sevmiyorsan bile bu kitabı bence okumalısınız genel kültür sonuçta
rasit
Dili daha çok tekerleme ve ses benzerliklerine dayanıyor ve kentli mizah anlayışının dışında bir tarza sahip.
Kalender Güvenç
Eğlenceli hikayelerin olduğu bir kitap. Biraz farklı bir tarzı var ama bence okurken sıkılmayacaksınız.