Saklı Devletin Güncesi, 'Çatlı vs.'
Saklı Devletin Güncesi, 'Çatlı vs.'

Kitapyurdu Fiyatı: 331,39TL

8Yorum
Mehmet ARSLAN
Kaşif
Siyaseti bir kenara bırakıp sadece gazetecilik açısından değerlendirildiğinde gezetecilik mesleğinin duayenlerinden olan Uğur MUMCU’nun yazılarından bazılarının bir araya getirildiği bir kitap. Kitap, uyuşturucu-silah kaçakçılığı ve cinayetlerle suçlanan Ağca ve Çatlı gibi kişilerin siyasi bağlantılarını ve gizli ilişkilerini konu edinerek o dönemin bir sorgulamasını, eleştirisini yapmaktadır.
Tibuk
Bilge
usta kalem Uğur Mumcu araştırmaları harika yeri aska doldurulmaz.
KY-911459
Kaşif
Dünü anlamak bugünü de tahlil edebilmek için okunması gereken eserlerden..
glcany
Kaşif
kirli işlerin üzerine korkmadan yürüyüp o işlerin neler olduğuna dair yorumların anlatıldığı bir eser
El M. Oz
Uğur Mumcu hakkını veren bir araştırmacı. siyaset ve yakın tarih severlere tavsiye ederim.
gencer ilhan
Kitapkurdu
tavsiye ederim okunması gereken bir başyapıt devleti kevgire döndüdürenleri resmi belgeler ile ortaya koymuş uğur mumcu milletti için yazan gerçek kalem
keremenes
devlet, kaçakçı ilişkilerini, ihmalleri (yada kasıtları) ,gayri meçhulleri belgeleriyle açıklayan güzel bir kitap
ZAT-I ŞAHANE
Olaylara yön verenler "Islah-ı Nefs" edip köşelerine çekildiğinde, Bilinci Ayakta tutmak için "Talihsiz işler" devreye girer. Koşullardan soyutlama bittiğine göre Çözdükçe dolaşan "Hizmete Özel" düğümü açılabilir. Denklemin Boşluktan güç aldığı Matematik Kesinlikle sabittir. Fakat Turnusol Kağıdı Vazifesi gören Memleketsever İnsanlar Marifetiyle "Fikri Takip" ten kurtulur. Öyle ya ne de olsa 'Bizimkiler' Yerli Malı Silah kullanır!