Şatonun Kralı
Şatonun Kralı

Kitapyurdu Fiyatı: 195,00TL

17Yorum
Çocuk zorbalığını çok güzel işlemiş. Sineklerin tanrısı'na benzetilmiş ama ben o kadar aşırı bulmadım kitabı. Daha çok dram ön plandaydı. Edmund'u sık sık hırpalamak istiyorsunuz. Evin boğucu havası, gotikliği fazla verilememiş. Karakter geçişi hızlı olduğundan ona odaklanıp kitaptan az zevk alıyorsunuz. Anlatım aşırı acayipti. Kitabın kısaltılmış olabileceğini düşündüğü ilk sayfalarda. Önemli şeyler arka arkaya dizilmiş. Ayrıca olaylar bir kişi tarafından değil her karakterin görüş açısından anlatılıyor. Anlatıcı da yok aslında bir anda Charles oluyoruz, bir cümle ya da paragraf sonra Edmund ya da ortamdaki başka karakter oluyoruz. Bu sebeple bir karakterle özdeşleşmeniz zorlaşıyor. Gerçeği de bu kadar karışık mı emin olamadım. Ama kitap kesinlikle kendini okutuyor ve çok başarılı. Çocuk kötülüğü, zorbalık ve dram konularına ilginiz varsa deneyin.
kitabi çok beğendim kitap yurdu indirimlerinden almıştım. sonu üzdü beni.okurken sikmayan bir kitap. merak ederek okudum
Umduğum kadar iyi çıkmadı yavaş yavaş ilerliyor.
şu an okuyorum güzel ilerliyor
Güzel vakit geçirmek için okunabilir, kitaplardan.
Küçük kuzenim benden önce okudu, çok beğendi. Hatta beklenmedik dedi. Bakalım...
Akıcı,anlaşılır ve yalın bir dil ile kötülüğü anlatmış. Herkese hitap eden bir kitap.
Yazım tarzı hoş kolay okunan bir hikayeydi. Çocuklar arasında çekişmenin acıklı bir yanını bizlere anlatan ve evlatlarımıza ders verilecek nitelikte tavsiye edebileceğim bir kitaptı.
İyi ki almışım dediğim bir kitap. Çocuk kötülüğü üzerine, üzerinde düşünülmesi gereken bir mevzuya sahip. Sıkılmadan okunabilen kağıdı ile, baskısı ile güzel bir eser.
Fiyatı gayet uygun merakla okuyacağım
Daha önce kendime almıştım fiyatı düşünce bir de kardeşime aldım kaçırmayın
Çok güzel bir hikaye tavsiye ediyorum
remzi kitabevinin çilek serisine bayılıyorum,çok eğlenceli.
Gotik - korku sevenlerin seveceğini düşünüyorum
Remzi Kitabevi'nin Çilek serisinden çıkan kitapları çok iyi oluyor. Bu romanı da beğendim. Tavsiye ederim.
biraz geri planda kalmış bir kitap, okunmalı
Sineklerin tanrısı gibi çocukların acımasızlığı,büyüklerin ilgisizliği ve yokluğunda doğabileceklerin. çok güzel anlatıldığı zevkle okunacak bir kitap.