4Yorum
konuki
Kitapkurdu
11.03.2020
Bu kitabı çok aradım ama bulamadım. Elektronik ortamda da olsa razıyım. Yardımcı olan biri olursa çok sevinirim.
cesur yalçın
25.10.2006
bulunmuyor artık bu kitap. elinde olanlar ne kadar şanslı bilseniz. mavi yayıncılık ne güzel eserler basmışsın zamanında. murat menteş payın çok bu işte biliniyor.<br />bu eser gökhan özcan'ın en derinden yazıları. öyle ince bir saz teli yakalamış ki gökhan agabey.
Bekir Tufan
23.01.2006
Sarışın Evliya (arkadaşları öyle diyorlarmış, sanırım Hakan ALBAYRAK'ın icadı)nın denemelerinden oluşuyor bu kitap. Deneme dediysek öyle siyası, felsefi yazılar anlamayın. Zaten belirli bir formda yazmak Gökhan ÖZCAN'ın da işi değildir. O yazılarını sınırlandıracak kadar korkak değildir. Garip ve komik bir espriyle bir anda karşı karşıya kalabilirsiniz. Önemli değil, kazalar haber vermez. Rasim ÖZDENÖREN'in de tebriklerini kazanmış olan yazarınız hemen bütün yazılarını muhteşem bir üslupla yazmakta, haftanın 6 günü 8 saat alakasız bir işte çalışmaktadır. (Bunlar kendisinin sözleri-Adam gibi yazarlık yapmanın geçinmeyi temin etmediğini belirtiyor) Neyse bunlar bahsi diğer mevzular. Sanırım ondan bahsederken, konu bahisin mevzuu gibi daldan dala konuyor.
Tahir Öztürk
06.10.2001
Aşina olduğumuz Gökhan Özcan yazılarından keyifle okuyacağınız bir kitap.Günlük telaşlardan,sıkıntılardan uzaklaşmak için birebir.