6Yorum
cengiz91
Kitapkurdu
23.03.2018
Cemal Şakar öykücülüğünün değerli eserlerden biri.
samuelboils
13.01.2012
kısa ama öz hikayeler var.kuran imgelerinden özellikle inançsızların tavırları üzerine kurgulanmış yazılar.kuran diline vakıf olanlar için çok güzel bir kitap.ama kuranı okumamışlar biraz zorlanabilir.
KY-53314
13.07.2011
kelimelerin ve olayların mistik havasının kokusu sayfa sayfa akmış kitaba.. Bazı sayfalar labirent gibi..
tacettin çetin
Kitapkurdu
18.04.2011
kavramların içini nasıl kuranla doldururuzun cevabı diyebileceğimiz kısa öyküler. her öykü kuran ayetlerine yaptığı göndermelerle insanın dimağında bir tefsir tadı bırakıyor. mümin bir insanın mümin öyküleri. mutlaka okumalısınız.
KY-215427
23.03.2011
Görselliğin adamakıllı insanı esir aldığı devirlerdeyiz artık.Her şey hız demek. O yüzden uzun anlatılara tahammül edilemiyor. Belki de bundan olacak kısa ve vurucu çarpıp geçen,delip geçen, yer yer ateş gibi kelimelerle yazılmış bu öyküler görmezden gelinecek gibi değil.
Hıfsullah Altaçlı
Kaşif
İki bölüm halinde başlıktaki kelimeler üzerine yazılmış kısa metinler. Mutlaka okunmalı.