10Yorum
Pirifanii
25.11.2018
istanbul hakkındaki düşüncelerini yazmıs Okuduğuma pişman oldugum bir kitap tavsiye etmem yazar kahvehane tadında bence
halldun87
Kaşif
19.10.2018
keşke hepimizde aydın boysan'ın yaşam enerjisinden biraz olsaydı. kendi ses tonundan dinler gibi okuduğum güzel öğütler içeriyor.
nurtenbegendi
Kitapkurdu
23.04.2018
Sevgili Aydın Boysan'ın okuduğum ilk kitabıydı. Tv deki sohbet programlarında nasıl tatlı bir hayat adamı karakteri çiziyorsa, nasıl pozitif enerji veriyorsa kitabını da aynen öyle konuşur gibi yazmış. Tabi bu sohbet havası yazıya dökülünce azıcık tadı kaçabiliyor: Sürekli kendini tekrar eden ifadeler kullanmış, cümle bozuklukları var, yer yer sıkıcı. Dolayısıyla edebi değeri olan bir eser beklentisi içinde olmamak lazım. Her şeye rağmen, rahmetliyi sevenler için arada bir sayfalarını karıştırıp tebessüm edebilmek açısından alınası da bir kitaptır diyebilirim. Bir de gerçek hayatta dünya görüşünden, pozitif enerjisinden yararlanabileceğimiz, sohbetinden mutluluk duyabileceğimiz insanlar her zaman kapı komşumuz olmuyor. Hiç değilse bu örnekte olduğu gibi bir kitabıyla evimizin bir köşesinde durduklarını bilmek hepimize iyi gelecektir.
thekumrall
Kitapkurdu
07.10.2017
MUTHİŞ BİR KEYİFLE OKUDUĞUM HARİKA BİR KİTAP
okuyansosyolog
Kitapkurdu
06.10.2017
özlediği İstanbul'u anlatmış aydın Hoca
motan
30.11.2016
Kitap yazmaya 60 yaşından sonra başlamış olması büyük kayıp, sohbetine doyulmuyor..
filhaniz
29.10.2012
Yazarın kendi hayatına dair yaşanmışlıkları mizahi bir dille anlattığı sürükleyici bir kitap. Sanki Aydın Boysan karşınızda konuşuyormuşçasına doğal bir dille yazılmış. Eğlenceli.
selim1925
17.04.2011
Kitabın adı ile içeriğinin alakası yok. Anlatılanlar sadece yazarın günlük hayattan yaşadıklarını aktamasından ibaret. Yazılanlardan öğrenilecek birşey de yok, yazar çok gezmiş ve açık sözlü o kadar. Yazarın 38. kitabı olduğuna göre ayrı bir okuyucu kitlesi olduğunu düşünüyorum, emekli kesime hitap ediyor.
KY-78713
22.02.2011
aydın boysan ile İstanbul, mazi, insan, yaşam, sevgi, hoşgörü ve bütün bunların harmanlandığı mahalle komşuluğu üzerine hoş sohbetler..arada demlenip, durup dinlenip, konudan konuya atlayarak, ama özünde insan sevgisinin üzerinde yoğunlaşan sohbetler..ben keyif aldım, umarım siz de alırsınız..
Romanista
Kitapkurdu
21.02.2011
Hayatın her alanı hakkında kişisel görüşlerini çekinmeden söylüyor Aydın Boysan. Keşke tarihe ve dine biraz daha çekinerek yaklaşsaydı. Zira halkımızın hassas olduğu konular bunlar ve yaşadığımız dönem ortada. Kitapta bazen çekinmeden yapılan yorumlar ve biraz da Aydın Boysan'ın keskin tarih görüşleri sebebiyle soğuma durumum olsa da bir tarihsever olarak, yine de herkesten bir şeyler almaya çalışan bir yazar olarak keyif aldığımı da tekrar söyleyebilirim.