8Yorum
amber84
Kitapkurdu
Çok beğenerek okudum.Hüzün,aşk,öfke hepsi bir arada.
cırcır böceği
Çok güzel bir kitaptı.Aşk,savaş,sevgi ve emek her şey var.
araysu
Kitapkurdu
Hikaye ve olayın geçtiği Zaman beni çok etkiledi.bir kadının hayatında anne olmanın ne kadar önemli olduğunu,bunun için nelere katlanabileceğine insan şaşırıyor gerçekten
Derya Berber Tali
Aslında konusu ve olay örgüsü bakımından güzel bir kitap.Ancak gereksiz uzatmalar olduğunu düşünüyorum.Saraybosna da yaşanan savaş ve bu savaş esnasında yaşanan aşklar ..Yine de okumaya değer tavsiye ederim.
izru
Kitap Aşk ve savaş,şiddet ve aile sırları üzerine etkiliyici bir roman.Başladığınızda biraz sıkılabilirsiniz.Ama kitap ilerledikçe elinizden bırakamıyacaksınız.Harika bir anlatım..
NİL BOZDAĞ
KİTABI BÜYÜK BİR MERAKLA OKUMAYA BAŞLADIM, O KADAR ÇOK UZATILMIŞKİ, BENDE KADININ NEYLE NE ZAMAN MUTLU OLABİLECEĞİNİ HİÇ ANLAYAMADIM.<br />ARTIK BAYILTACAKTI Kİ KİTAP BİTTİ:))<br />ASLINDA KONUSU ÇOK GÜZEL...AMA OLMADI BEKLENTİLERİMİN KARŞILIĞI BU DEĞİLDİ GALİBA:)
sedat.baysal
O bir türlü mutlu olamayan ne istediğini bilemeyen bir başkahraman.<br />Neredeyse ne yapmamızı bekliyorsun memnun olman için diye sorular soracaksınız.<br />Çok bir akıcılığı yok, ancak hikayesi güzel
_fallenangel_
Ben hayatımda bu kadar mutsuz bir baş karakter görmedim,okumadım..Kitabın muhteşem konusunun içinde baş kahramanımız bir türlü mutlu olamadı..Hayatının aşkını buldu cık,aile kurdu cık hep mutsuz hep mutsuz..Kahramanın kasvetli iç dünyası hariç müthiş bir kurguya sahip kitap..Yer yer hüzünlendirdi yer yer mutluluk ve umut verdi..Okumanızı tavsiye ederim.