7Yorum
KY-1433003
29.06.2016
kalbin kumaşını yeniden dokuyan bir kitap.. üstadın hayatı roman diliyle anlatılmış, akıcı, güzel, bir çırpıda okunası bir eser..
hedef2011
31.01.2013
Said Nursi'nin hayatını anlatan diğer kitaplarda yazılanlar akıcı bir şekilde romanlaştırılmış. Okunanlar kolayca akılda kalabiliyor. Tavsiye ederim.
y.sezgin
09.01.2013
SEYDA ÜSTAD'I ANLATAN BİR ROMAN. BENİM DE ÜSTAD İLE İLGİLİ OKUDUĞUM İLK EDEBİ METİN. ESERİN İKİNCİ CİLDİ DE ÇIKTI. BEDİÜZZAMAN'I HEP RİSALELER YA DA MAKALELER İLE BİLİRDİK AMA EDEBİYAT SAHASINDA PEK ADI YOK GİBİYDİ. AMA YAZAR BUNUN ADIMINI ATTI. GÜZEL DE OLMUŞ ÜSTAD'I ANLAMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDİLİR.
samuelboils
03.05.2012
çok harika bir üslupla yazılmış.okurken heyecanlanıyorsunuz.onun hayatını anlatan bu tür eserlere ihtiyaç var.
ene_leyli
16.01.2012
bir önceki yoruma katılıyorum.kitap çok güzeldi iki kitabı da beğenerek okudum
kelamvekitap
Kitapkurdu
23.11.2011
ben önceki yorum yapan arkadaşın tam tersini söylemek zorundayım sanırım. Kitabı okurken kendimi olayların içinde hissediyordum. Arkadaşa saygı duyarım ama ben de çok beğendim gerçekten.
kamelya1208
06.06.2011
bu kadar kurgusu dağınık bir kitap görmedim!bediüzzaman o kadar sevilen ve övülen bir şahsiyet olmasına rağmen kitap çok yetersiz kalmış bence onu anlatmaya..ne yazı dilini beğendim ne kurguyu...daldan dala atlamış ve okurken çok sıkıldığımı belirtmek istiyorum.