6Yorum
ametiiist
17.09.2015
Üslubu ilginç bir kitap, başlarda yavaş ilerlemesinin sebebi biraz kafa karıştırıcı olması çünkü tek bir ağızdan, tek bir bakış açısıyla anlatılmıyor. Ancak kitabın sonunda geldiğinizde değişik bir duyguya kapılacağınıza eminim. Okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim.
Erhan Çilingir
02.06.2014
Açıkçası kitabın ilk başlarında çok sıkıldım ve geleneklerimiz farklı olduğu için pek anlayamadım ama ortalarına doğru kitap okuyucuyu iyice sarıyor ve sonu harika bir şekilde bitiyor. Birçok arkadaşıma kitabı tavsiye ettim ve hepsi de çok sevdi.
yeler66
Kaşif
08.10.2012
içimi kararttı.bu kadar depresif bir kitap okumamıştım .sonuna kadar zor geldim .ama sonunu merak ettiğim içinde bırakamadım...trajedi`yi,dram`ı seviyorsanız kaçırmayın.tavsiye ederim..
korkmaz27
06.09.2012
ilk başlarda biraz sıkıcı geliyor ama zamanla kendinizi onun çetrefilli ve birbiri içine girmiş hayatların atmosferi içinde buluyorsunuz.Vakti olanlara tavsiye ederim.
aslanhatun
Kitapkurdu
03.05.2012
Konu olarak güzel bir eser. Fakat karakterlerin isimlerinin başlıkları verilerek -ayrı ayrı dünyalara açılan farklı pencerelerden bakış misali- onların düşünce ve duygularının ele alınması şeklinde bir tarz benimsenmiş. Keşke akıcılık açısından; karakterlerin gerçek zamanlı olarak birbirleriyle karşılaşmaları, diyalogları verilseydi daha da anlaşılır bir okuma keyfi olurdu. Herşeye rağmen kaldığınız yerden merakla devam edebileceğiniz bir eser.
PELİNCİLİ
Kitapkurdu
04.04.2011
bir çok kitabın kapağında yazar ya ''SİZİ ETKİSİ ALTINA ALIP, BÜYÜLEYECEK BİR KİTAP DİYE!'' BU KİTAP ÖYLE BİR ŞEY Kİ AYNEN ÖYLE. ETKİLİYOR, BÜYÜLÜYOR VE SİZİN UZUN SÜRE BAŞKA BİR KİTABI BEĞENMEMENİZE SEBEP OLUYOR. <br />DİLİ,ÜSLUBU DA ÇOK SAMİMİ,SANKİ RÖPORTAJA ÇIKMIŞLAR GİBİ AKICI . KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.