Yakuza Dövmeli Gelin & Mafya Babasının Kızı
Yakuza Dövmeli Gelin & Mafya Babasının Kızı
8Yorum
okurçizeryazar
Bilge
26.04.2013
Bir 'çok satanlar' listesine daha eklenen basit, kopya kitap. Para için yazıldığı, basıldığı ve çevrildiği açıkça belli kitap müsveddesi. Kitapçıda şöyle bir karıştırdım da hem paranıza hemde zamanınıza yazık. Ejderha Dövmeli Kız kitabının yanından geçemez. Hiç olmazsa Ejderha Dövmeli Kızın kitabının yazarının bir amacı vardı. Bunda o da yok!
KY-1284504
07.08.2012
mafya babasına sahip bir kızın babasının değişen durumlarından sonra yaşadıkları anlatılıyor. Bir roman değilde yazarın kendi hayatını okumak, beni çok dehşete düşürdü. "Ne hayatlar var" dedim. Zaman zaman üzüldüm, umutlandım, acıdım. Bunları yazıyorum çünkü bunları yaşattığı için okumanız gerektiğine inanıyorum. Beğendim tavsiye ederim. Çok akıcı ve içeriğinde cinsellik temaları var.
özüm_67
19.08.2011
yazarın kendi hayatından kesitler.yaşanmışlıklara saygı duyarak yorumsuz okuyorsunuz...
cocoko
20.07.2011
aynı yazarın "yakuza ayı" isimli kitabını okudum konusu aynı zaten aynı kişinin hayatını anlatıyor sanırım devamı gibi bişey. ama EJDERHA DÖVMELİ KIZla hiç ilgisi yok sadece isim benzerliği. konular tamamen birbirinden farklı. kapağa aldanmayın. yakuza ayı çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim. çok ilginç bir japon öyküsü.
Mehmet fatih Gün
13.06.2011
YAZARIN KENDİ OTOBİYOGRAFİSİ.AĞIRLIKLI OLARAK İŞ VE CİNSEL İLİŞKİLERİNDEN BAHSETMİŞ.<br />EJDERHA DÖVMELİ KIZLA ASLA KIYASLAMA YAPMAYIN..DÜŞÜK SEVİYELİ BİR KİTAP.
__.Bü$r@.__
23.03.2011
ejderha dövmeli kız gibi. aynı kırmızı fon bir kız ve dövme okumadım ama aklıma gelen ilk şey yazarların birbirlerini taklit ediyormuş gibi görünmeleri okuyucuyu kitap okumaktan sogutuyor bence.
correction
11.03.2011
kıtap ısımlerı neden hep dıger kıtapların kopyası gıbı..
burakkaraman
10.03.2011
Arı kovanına çomak sokan kıza rakip olacak anlaşılan :)