7. Kadın
7. Kadın

Kitapyurdu Fiyatı: 92,46TL

Ürüne Git
15Yorum
Arzu BİRGİN
Üstat
Pazartesi günü Paris'te vahşice işlenen bir kadın cinayeti sonrasında Paris Cinayet Şubesi’nin başı Nico Sirsky ve ekibinin incelemeleri devam ederken salı günü ekip aynı şekilde işlenmiş yeni bir cinayetle şok oluyorlar. Katilin 7 günde 7 cinayet işleneceğine dair not üzerine Nico Sirsky ve ekibinin çabaları, Nico Sirsky'nin aşık olması ve çevresindeki insanların katil tarafından şüpheli konumlara sokulması üzerine iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Katilin hiç bir iz bırakmaması, cinayetlerin devam etmesi ve katilin Nico Sirsky'yi hedef alan notları sonrasında, 7. güne ulaşılıyor. Güzel bir şekilde kurgulanmış, sayfa sayısının az olmasına rağmen olayı anlatış tarzı, gereksiz cümleler kullanmaması, bu sayede meraka sevk etmesi kitabın sürükleyiciliğini arttırıyor. Her ne kadar diğer yorumlarda kurgunun zayıf olduğu belirtilmiş ise de, kitabın sayfa sayısının az olmasının bölümlerin kısa tutulmasına neden olduğu kanaatindeyim. Cinayet romanı severlere tavsiye ederim. Keyifle okudum.
Funda Tor
Kitapkurdu
guzel basladi sacma devam etti belirsiz bitti ama sikilmadim okurken.
AYSUN_BOZBAY
Kitapkurdu
İçinden geçtiğimiz sınavlar beklediklerimizi asla bize vermezler.
rzycskn
keyifle okudum. Tavsiye ederim.
arızalıyım
Kitapkurdu
POLİSİYE GÜZEL BİR KİTAP OLMUŞ
yarenkocali
Kitapkurdu
aldım, keyifle okudum ama kurgu oldukça zayıftı. çok beklendik olaylar vardı. eksik olan, açıklamasını iyi bulmadığım bölümler oldu.
Çü
Macera ve cinayet... polisiye için kaçırılmaz bır yapıt..
Oku-r
kurgu zayıf ancak okunabilir.
SihirliFlut
Hezarfen
Marie-Hélène Jory. Gelecek vadeden genç bir akademisyen. Paris’teki dairesinde ölü olarak bulunur. Mutlaka okumanız gereken romanlardan değil. Önereceğim bir kitap olmazdı.
KY-344561
Gerilim kitaplarının her zaman iyi kurgulanmışı insana keyif veriyor.Bu kitapta kurgu kötüydü,olaylar birbirinden kopuktu sanki..Yine de okunabilir..
Zeynep Kartal
Varsa okuyun, yoksa illa alın demiyorum. Kendini okutuyor ama çok daha güzel gerilim romanları var. 1 aylık hamile kadınlar kurbandı sonra değişti; katil annesinden nefret ediyordu sonra komisere sardı; bana göre bütünlük yoktu.
Arthur02
Kitapkurdu
tekrarlar var. ama fena değildi
KaraKelebekk
Okurken sıkılmadığım, hoş bir polisiye kitabı. Tavsiye ederim.
KY-1366256
Her şey inanılması güç, vahşi bir cinayetle başlıyor. Komiser Nico işe koyulmuşken, ardından bir ikinci cinayet ve ardından bir tane daha. Komiser Nico artık bir seri katille karşı karşıyadır. Son yıllarda okuduğum ve önerebileceğim bir kitap. Mehmet Ali KILIÇ.
SrsBlack
Konu itibariyle merak uyandırıcı yazarın genel kültür bilgisi sağlam olsa da kitabı zorla bitirdim. zaman zaman yazar kendini tekrar etmiş ve zaman zamanda daldan dala atlamış.