Şiddetsiz İletişim
Şiddetsiz İletişim

Kitapyurdu Fiyatı: 295,26TL

Ürüne Git
274Yorum
Hacer Biberoğlu
Kitapkurdu
katıldığım bir eğitimde karı-koca danışmanlar önermişti. çok faydalı
Yasemin Ece AYYILDIZ
Kitapkurdu
İletişimi anlayabilmek adına güzel bir kitap
Ö.B.
Kaşif
İletişim dili ile ilgili farkındalık kazanmama yardımcı oldu
sweet.curse
Kaşif
Tahlil için aldık. Aldıktan sonra yazarın Yahudi olduğu ve İsraili'i desteklediği haberleri geldi önümüze. Şiddetsiz İletişim kitabına dair önyargım oluştu. İnternette hakkında Marshall Rosenberg'in İsrail devletinin politikalarını "desteklediği" veya "desteklemediği" şeklinde kutuplaştırıcı bir tutumu olmadığı yazmakla birlikte beni huzursuz etti bu durum.
gülcan yalçın
Kaşif
Kesinlikle eğitici ve faydalı bir kitap olduğunu düşünüyorum.
kunglao
Kaşif
keşke ülkemizde herkes okusa ve uygulayabilse dediğim kitaplardan biri. çağ atlarız...
Cihan Oğuz
Kitapkurdu
“Şiddetsiz İletişim benim için çok dönüştürücü oldu. Duyguları ve ihtiyaçları görmeyi öğretti. Kitaplığıma kaldırmadım; sürekli başvuracağım bir kaynak olduğu için masamda duruyor. İletişimini iyileştirmek isteyen herkese tavsiye ederim.”
BÜŞRA KARACA
Kitapkurdu
Eğitici, faydalı ve güzel bir kitap.
Zehra Dal
Bilge
hepimizin bildiği bazen değil çoğu zaman yaparken zorlandığımız o iletişim hataları. Uygulama ile birlikte anlatılmış bayılarak ders alarak okudum.
Hüseyn Abdulzde
Kitapkurdu
Kitabın kendi Şiddetsiz iletişim diliyle: Kitabı okuduğumda kendimi keşf etmiş gibi hiss etdim. Çünkü kendimin bilinmeyen yönlerini görmem, aynı zaman istek ve davranışlarımın nereden kaynaklandığını bilmeye ihtiyacım vardı.Bu yüzden yorum yazıp sizlere de faydalı olmasını istedim. Sıradan bir kitab değil, eğer kendinizle tanışmaya, yüz-yüze gelmeğe hazır ve istekliyseniz size fayda vere bilir.
Mominasilza
Kitapkurdu
Dönüp dönüp okuduğum bir kitap iletişime dair çok güzel bilgiler içeriyor
Mevlüdiye Güzel
Kitapkurdu
Arkadasimdan ödünç alarak okumustum. Hemen kendime de aldim. Kitapligimda bulunan az sayidaki kitaptan biri.
meseller
Üstat
Şiddetsiz iletişimi İlme Vefa'da hocalar arası ders olarak yaptık. Bu ekole dair değil de bu kitaba dair söyleyebileceğim, hem yazım tarzı hem verilen hayattan misaller gayet ufuk açıcıydı. Tek başına okuyunca aynı etki olur mu bilmem ama biz ders olarak yaptığımız için kendi ufkumuzu katarak ve kendi hayatımıza uyarlayarak bir çok bölümden faydalandığımızı ifade etmem gerekir. Efendimizin o herkese hitap eden, yerine göre seyreden şahane uslubuna hayran olarak, çağın paldır küldür ve net olmayan çıkarcı uslubunu reddederek, elimizden geldiğince her çiçekten ayıklayarak bal toplamaya çalışıyoruz. Gayemiz bu. Böyle kitapları direk önermiyorum çünkü bu tür kitaplar kimine ilaç kimine zehir olabiliyor. Velhasıl biz fayda sağladık.
zeynep dereci
zeynep dereci 02 Kasım 2025
beraberinde okuduğunuz diğer kitapları paylaşmak isterseniz merak ettim doğrusuu
byşehbal
Kaşif
tavsiye ediyorum. okuduktan sonra hatta okurken kendinizi farklı bir gözle tefekkür edeceksiniz.
MR. BAZAROV
Bilge
İletişimini şiddetten arındırmak isteyenler bu kitabı da bir okumalı diyorum ve öneriyorum.
HKN34
Kitapkurdu
İletişim üzerine şahane bir eser.
Azade Zeynep Türksever
Kitapkurdu
şiddetle tavsiye ederim, iletişime bakış açınızı değiştirmeye yardımcı ve kendi ihtiyaçlarınıza daha duyarlı olmanızı sağlayacak bir kitap
ahmet salih kaya
ahmet salih kaya 13 Aralık 2024
Pun intended bir yorum olmuş on numara beş yıldız
smz.n
Üstat
çok şey öğrendim, kesinlikle okunmalı
KY-5363211
Alice Miller tavsiyesiyle aldım
Ayn-ı  Hayat
Kitapkurdu
İletişim çağında en büyük problemimiz "iletişimsizlik". Bu tarz kitapları okumak hepimize iyi gelecek.