Bedenleri Küçük Yürekleri Büyüktü & Milli Mücadele'de Çocuk Kahramanlar
Bedenleri Küçük Yürekleri Büyüktü & Milli Mücadele'de Çocuk Kahramanlar
10Yorum
sailornur
fikir çok iyi ama anlatımın zayıflığı ve zorlama betimlemeler nedeniyle zoraki okuyabildiğim bir kitaptı.
MuaLLiM_74
Kitapkurdu
Gençlerin vatan sevgisi konusunda bilinçlenmesini sağlayacak bir kitap.
nemesis17
o yıllara gidip bu vatanın herbir karış toprağının nasıl kazanıldığını anlatan çocuklarımza kıymet bildiren okurken duygulandıran harika bir kitap
HbbGundnr
Kitap da geçen hikayeler bazıları aynı bazıları farklı kaynaktan alınmış kitabın sonunda kaynak belirtilmiş. Hikayeler konu olarak güzel ortada vatan var namus var insanın yüregi kabarıyor bazıları gözlerinizi nemlendirebilir fakat bazılarının anlatımı biraz zayıf kalmış veya hikayenin sonu iyi baglanamamış diyebilirim.
Muhittin_1991
Kitapkurdu
Öğrencilerimle birlikte okuduk bir yarışma için. Bu gibi önemli bir konu çok daha iyi anlatılabilirdi. Bu konuda bizim yazdığımız küçük piyesler bile bu kitaptan daha iyi.
muhakka
Kitapkurdu
Öğrencilerim için aldığım bir kitap. İlk önce kendim okudum. Bu ülkenin çocuklarının yaşadığı ifadesi güç acı olayları yazarımız başarılı bir şekilde hikayeleştirmiş. Bilhassa çocuklarımıza vatan bilinci kazandırmak adına okutulması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.
KY-2091890
İlköğretim Serisi denilen seriye bu kitap da yerini almalı kanaatindeyim. Çocuklara okutmalı...
avanos_lu
Oğlum için almıştım, aldığım diğer bazı kitaplara oranla, uykusuz kalacak kadar zevkle okudu,
Mustafa Güven
Bu kitap gerçekten insanı okurken duygulandıran bir kitaptı. Ve beni düşündürdü de bu kitap o zamanın çocukları nasıl şimdi bizler nasılız.?
Seyma Olcay
Güzel bir kitaptı.Ama anlatıcının her defasında değişmesi güzel değildi.3.tekil şahıs anlatımı daha etkileyiciydi.