12Yorum
Mehtap KABA
Kitapkurdu
11.05.2025
Çok hızlı bir şekilde okuyup bitirdiğim bir kitap oldu. Yazarin diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum.
nasooo
Kaşif
13.01.2022
Sonu gerçekten ters köşe olmuş. ufak ipuçları varmış ama sonunda anladım. 2 günde bitirdim elimden bırakamadım. filmini de izleyeceğim.
erdem701
08.08.2021
Cok iyi filmi bile cekildi tabi kitabini okuyun once !
Hakan Düzenli
15.12.2018
Son elli sayfa nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. O kadar enteresan bir sonla bitmiş ki kimse tahmin edemez. Ben bu kadar cinayet ve dedektiflik romanları okumama karşın sonunu tahmin edemedim. Çok trajik hikayelerle dolu fakat sanki sonu açık bırakılmış bir kitaptı. Tavsiye ederim.
selma salgırboyu
Üstat
10.09.2017
çok güzel kurgulanmış beğenerek merakla okudum
Sea Bemol
Kitapkurdu
20.12.2016
Yazarın aldığım ilk kitabı. Beğenirsem diğer kitaplarını da alırım diye düşünmüştüm. Şimdi kesinlikle alırım. Harika bir kitaptı.
SALVAMEA
Kaşif
07.11.2016
2012'de New York Times tarafından yılın favori kitaplarından birisi olarak secilen ve aylarca tum dunyada best seller listelerinde duran Kayıp Kız'ın yazarından, super bir kitap. Bu kitapta karanlıgı ve cinayetleri soluksuz bir sekilde izliyorsunuz. Virtual Reality veya sinemada size gosterileni alıyorsunuz, oysa kitapları okurken kendi filminizi cekiyorsunuz. Bu gibi super kitapların yerini hicbirsey tutmaz. Oneririm.
takma_ismim
Kitapkurdu
18.08.2016
Soluksuz okudum. Çok başarılı.
yedete
Kitapkurdu
06.05.2016
kayıp kızı okuduktan sonra yazarın diğer 2 kitabını da düşünmeden aldım. ve çok beğendim.
libra00001
28.09.2015
Gillian Flynn hem karakterleri çok güzel yansıtan hem de hikayesindeki gizemi son ana kadar koruyabilen sayılı yazarlardan bence. Oldukça akıcı bir dille yazılan bu eserini de kayıp kız gibi büyük bir merakla 3-4 gün içerisinde bitirdim.Okumadığım keskin şeyler adlı ilk kitabını da en kısa sürede okumayı düşünüyorum. Okumanızı tavsiye ederim.
bookworm.54
Kitapkurdu
02.08.2012
Gillian Flynn öyle bir roman yazmış ki!..Öyle etkileyici bir paragrafla kitaba başlamış ki, sitede romanın iç sayfalarına göz atayım derken hepsini okuduğumu ve kitabı hemen sipariş verdiğimi hatırlıyorum en son.Flynn,içten ve samimi bir dil kullanarak, Stephen King tarzı espiri yeteneğini de diyaloglara ve olayların arasına serpiştirerek soluksuz okunan, bazı bölümlerde duygusallığı ağır basan çok kaliteli bir suç romanı yazmış.Kitabın kurgusal boyutuna önem verip geçmiş ve bugün arasında bağlantılar kurarak karakterleri de en ince ayrıntılarına kadar betimleyerek çok etkileyici ve inandırıcı bir kitap yazmış.Beni içine çekip olaylara dahil eden,karakterleri sevdiren,bazılarından nefret ettiren,bazılarına karşı da hissizleştiren ender kitaplardan biri.Kısacası,Gillian Flynn'i niçin Harlan Coben'in 'Yeni bir şampiyon', Stephen King'in ise 'ÖLÜM USTASI' olarak nitelendirdiğini çok iyi anladım.
ozkan07
17.01.2012
Çok heyecanlı ilerlememesine rağmen, kurgusu ve yalın anlatamıyla başarılı bir suç romanı çıkmış ortaya.. Tavsiye ederim..