8Yorum
sercanpusat
16.10.2020
Kitabın satışı tükenmiş. Kitaptan önce filmini izledim.Hatta filmden önce final sahnesindeki geleneksel müzikle tanıştım.Film ancak o müzikle bir anlam kazanıyor.Filmi ve o muhteşem müziği kitabı okuyup beğenen herkese tavsiye ediyorum. Ben de bir umut arada buraya uğrayıp kitap satışta mı diye kontrol ediyorum.
varan42
26.10.2017
Gerçekten güzel bir kitaptı, kullandığı dil, hikaye,kahramanlar ve politik yargıları yıkıp kişisel açmazlarla son bulan büyük bir aşk.
fatosh_3640
Kitapkurdu
11.08.2017
Harika bir kitap. Okurken resmen yaşadım. Bu kitap Yasmina Khadra'nin okuduğum ilk kitabıydı. Bitirdikten sonra diğer kitaplarını da aldım.
koray_1907_
Kitapkurdu
17.12.2016
bu yazar bır baska muhakkak hele su gunlerde okunması gereken bır yazar
xeynox
16.11.2015
Khaled Hosseini'nin romanlarından sonra aynı tadı aldığım, beğenerek okuduğum muhteşem bir kitaptı. hiç bitmesin istedim.
balkopuqu
Kitapkurdu
27.07.2015
Cezayirde doğup büyüyen Yunus'un gözünden yokluk dönemlerinin, iç savaşın, acıklı bir aşk hikayesinin içinde bulacaksınız kendinizi.
onder035
17.02.2015
Amin Maalouf'un Lübnan dekorlu Doğunun Limanları romanını yada Khaled Hosseini'nin Afganistan temalı Bin Muhteşem Güneş romanını okuyup beğenenlerin Cezayir'in bu romanını da seveceklerini sanıyorum. Bir çocuğun kendi çağını gözlemleyerek büyümesini anlatan romanın, baştan sona aktardığı trajedilerle son derece acıklı bir dili olduğunu belirtmek gerekir.
yasak80
Kitapkurdu
08.01.2012
çok güzel bir kitap.yazım dilile hayran oldum.<br />konu acıklı ancak elden düşürülemiyor....