Kızlarımın Bilmesini İstediğim Şeyler
Kızlarımın Bilmesini İstediğim Şeyler
3Yorum
serinsu17
Kitapkurdu
12.02.2013
ilk başlarda sıkıcı gibi düşünsemde ilerledikçe elimden bırakamadığım bir kitap oldu ve 2 günde bitirdim kitap değilde film gibiydi
....EsiLa ...
20.09.2012
başta 4 kız kardeşin hayatlarını birbirine karıştırıp dursam da sayfalar ilerledikçe hepsini daha yakından tanıdım ve merakım arttı. Anne barbaranın bıraktığı mektuplar ve günlükler gerçekten zekice ve yerli yerindeydi. her mektupta aralanan bir giz perdesi gözler önüne serilen bir sır merakımı giderek daha da artırdı. hoş keyifli bir o kadar da eğlenceli bir kitaptı. iki kız annesi olarak tadına doyamadım. kesinlikle tavsiye ederim.
çağlacevher
30.11.2011
Kitap ilk sayfalarından itibaren sizi avcunun içine alıyor.barbaranın ailesinin içinde hissediyorsunuz kendinizi.amanda yı lisa yı hannay ı anlamaya başlıyorsunuz onlarla yaşıyorsunuz adeta...çok hoş keyifli bir roman..