İşletim Sistemleri ve Sistem Programlama
İşletim Sistemleri ve Sistem Programlama

Kitapyurdu Fiyatı: 499,99TL

10Yorum
burhanxp
İşletim sistemleri konusunda yazılmış faydalı bir kaynak. Üniversite dersleri için yardımcı rehber olarak düşünülebilir.
merveozcan26
Kitapkurdu
Zor bir dersti. Üniversitede almıştım kitabı. Faydalı bir kitaptı.
KY-2428300
Güzel kitap !
Şeyma
Üniversite yıllarında faydasını çokça gördüğüm güzel hazırlanmış bir kaynak
KY-1129075
Kitabı yazanların konuya hakim olduklarından kuşkuluyum. Açıklamalar yetersiz, örnekler az, bazı konular öylesine geçilmiş. Ben beğenmedim. Tavsiye de etmiyorum.
Vahit Kapar
Konular başlık olarak güzel ancak anlatımda biraz sıkıntı var. Daha kapsamlı ve geniş biçimde daha sade bir anlatım yapılabilirdi , örnekler verilmiş ama açıklamaları yetersiz. İşletim sistemi programlmaktan bahsediyorsunuz, konular daha derinlemesine işlenebilirdi. Ayrıca anlamak için orta-üst düzey C bilginiz olması gerekiyor.
erkanmaras
Yazılım uzmanı olarak çalışan biri olarak ben pek beğenmedim.Üniversite müfredatına göre hazırlanmış yardımcı ders kitabı diyebiliriz.
mustafademirhan
Bayağı faydalı bir kitap. tavsiye ederim.
skeser
Bu işlerle ilgileniyorsanız ve dil probleminiz varsa gözü kapalı alın.
Ele aldiği konular itibariyle turkce derli toplu tek kaynak, başka varmı bilmiyorum, rakibi var ise yazarsaniz sevinirim.
Bu acidan yazarlara tesekkurler.
İyi iş çıkartmışlar.
-kod örneklerinin linux ve windows karşılıklarının peşisıra verilmesi harika ve ufuk acıcı.
-Ornegin DLL dosyalarin ne olduğuna ilişkin yapilan tanım çok şık.
-içerik gerçekten çok zengin.
-daha saymadığım bir çok güzel taraf.
Simdi gelelim eksiklilerine,
-Kodlar CD ile verilmiyor.(facebook sayfası üzerinden söylediklerine göre yeni baskida verilecekmiş.bu durumda eski satın alanlar ne olacak ?)
-Bellek yonetimi ve Disk yonetimi bölümleri anlatım açısından çok zayıf.
-Örneğin 364. sayfada olaya "kayıklık" denen birşey giriyor ve olay bunun üzerine gidiyor, iyi de kayıklık nedir?
-bazı cümleler çok düşük.
tabi eleştriler kişisel ve yeni baskilarin daha iyi olması için.
Umarım yeni baskılarda revizyona gidilir ve bu eser "modern operating systems andrew s. tanenbaum" tadında bir klasik olur..
kolaylıklar..
Yalcin Ogretmen
Bilgisayar dünyasıyla ilgilenenler için faydalı bir kitap..