Hayata Uyanış Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
aliihsancalip 28.04.2012
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
kesinlikle yeni bir yazar geliyor edebiyatımıza..
bu değerlendirmeyi ; yazarın daha İLK KİTABI olduğunu düşünerek yapıyorum belki ufak tefek eksikler olabilir ama kesinlikle iyi bir yazar olacağından kuşkum yok..
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
ozlem aktas
29.01.2021
4-5 yıl önce tesadüfen babamın kitaplığında bulduğum, nasıl birşey acaba derken, beni sürükleyen, bir solukta okuyup bitiridğim güzel bir roman.
1K'da hiç okunmamış olduğunu görünce, kısa bir inceleme yazmak istedim, belki de, benim vasıtam ile okuyan olur.
Hikayenin kahramanı Leyla ama belki de yazarı Arzu Zengin'in ta kendisi:). Leyla, medya dünyasının ünlü simalarından biri, hayatında herşey mükemmel gidiyor. İşinde çok başarılı, etrafında bir sürü insalar pervane, aşk hayatı da öyle, sevdiğini ve sevildiğini düşünüyor.Ama bir anda hem aşk hayatı hem işi bütün hayatı tepetaklak oluyor, depresyonlar. Ve o sırada kendini bulma yolculuğuna çıkıyor, geçmişine gidiyor, onunla barışıyor, aslında gözkamaştırıcı şaşalı hayatın aslında istediği şey olmadığını farkediyor ve yeni hayatına başlıyor.
Ben sevdim, güzeldi, tavsiye edebilirim, basit, anlaşılır, aynı zamanda hş bir yazım tarzı oluşturmuş.
Eğer fark eder de okursanız, keyifli okumalar...
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir