Paris'teki Eş Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
s-nur
05.09.2016
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Hemingway'in hayatı hakkında bilgiler vermesi açısından mükemmel bir roman bunu eşinin ağzından anlatması ve roman tarzında vermesi kitabı bir solukta okunulası yapmış. Hemingway sevenlere tavsiyemdir. Eserlerini ve yaşadıklarını daha iyi anlamak adına okunulabilir. Paris seyehatim öncesi zevkle okudum.
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
Irem Odabaş 16.02.2013
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Ernest Hemingway'in hayatının bir kısmını ilk eşinin ağzaından anlatan güzel bir roman olmuş.Kitabı Ernest Hemingway'e bazen kızarak bazen de onun için üzülerek ama tamamında eşinin fedakarlığına şaşırarak okudum. Oldukça sürükleyiciydi okumanızı tavsiye ederim.
Yanıtla
10
0
Destekliyorum 
Bildir
bbb5 06.12.2013
Hemingway'in ilk eşi Headley'in gözünden evliliklerinin ve Paris yıllarının anlatıldığı roman. gerçeklere dayanması heyecan verici. Edebiyata meraklı olanlar sadece Hemingway'in değil dönemin birçok yazarının izlerini bularak keyif alacaklar kitaptan. Heminway'in kişiliği hoşuma gitmese de onu (ve romandaki kimseyi) yargılamadan, suçlamadan anlatması hoşuma gitti. Aralardaki hemingway'in ağzından yazılmış bölümlerse ilginç olmuş.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
merveku 29.05.2012
ernest hemingway'ın hayatının bir bölümünü anlatan biyografi tadında ama aslında tam bir biyografi olmayan bir roman. ilginç bir kitap, çünkü hemingwayin hayata bakışı ilginç dört kez evlenmeiş ve muhtemelen bir çok da sevgilisi olmuş bu adam yaptığı şeylern pişman olmak yerine kendini inceleyebiliyor. bi çok kez bizim yapamadığımız gibi. okun derim.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir