7Yorum
replaladis
Genç arkadaşların okuması, faydalanması gereken bir kitap
okannnnnn
Özellikle lise çağına gelmiş olanlar için uygun olduğunu düşünüyorum. Kendini bilerek gelişim sağlayacaktır. Her yaş için uygun olduğunu düşünmüyorum. Yetişkin bir bireyin bilmediği şeyler içeriyor olabilir ancak bu sınırlı düzeyde. Genç Yetişkinlik evresine bile gelmeden Genç bireylerin okumasında fayda olduğu kanaatindeyim.
Pinar INCE
Dr.Öz ile ilk tanışmam bu kitapla oldu. Hem bilimsel hem güvenilir hem de çok akıcı ve eğlenceli. Vücudunu tanımak isteyenlere tavsiye ederim.
Küçük123
Tavsiye üzerine alıp beğendiğim bir kitap,aynı zamanda günlük hayatta işinize yarabilecek bir kitap
KY-226855
Niye gençler için diye not düşülmüş anlayamadım. İçinde katarakt gibi yaşlılık hastalıkları da anlatılmış. Her yaş için uygun bilgiler var.
KY-1266463
Gençlik için problem olan ama çözümü gerçekten kolay olan konular bu kitapta bilimsel olarak anlatılmış.Her ailede mutlaka bir kişi okumalı.
....EsiLa ...
evet hepimizin her zaman en son plana ittiğimiz ve her zaman ihmal ettiğimiz sağlığımız. Ve biz onun kıymetini azıcık bozulduğunda anlıyoruz nedense. Oysa bir avuç ceviz bile yemenin omaga 3 açısından ne kadar faydaları varmış. Mehmet Öz sayesinde öğrendik hep. Sarımsağın faydaları spor yapmak ufak tefek çok fazla zamanımızı bile almayacak şeyler sayesinde vücudumuzun direncini artırabiliriz. Bu kitap kolay anlaşılır bir kitap ve sağlık rehberi olacak nitelikte. Ne iyi yapmış sevgili Mehmet Öz...<br />