Kaderimize Yön Veren Evren Yasaları
Kaderimize Yön Veren Evren Yasaları
18Yorum
Dilek Pelit
Kaşif
Severek okuduğum kitaplardan biriydi.
kayıp sufi
Hezarfen
Sınır Ötesi Yayınlarının bütün kitaplarını merakla okuyorum.Bu da onlardan biri...
çokgezerçokokur
Kitapkurdu
Ruhsal konulara ilgililer için "Başucu kitabı". Evrensel Yasaları öğrenmenin önemini anlattığı bölümde geçen şu sözleri, bu kitabı neden okumanız da fayda olduğunu özetler nitelikte.. "Marifet annemizin karnından doğmak değil, bunu herkes yapıyor zaten. Marifet özlediğimiz kendimizi doğurmak." Kitabı altını çizerek okudum. Tavsiye ederim.
1998tm
Kitabın başı ve sonu fazlasıyla sıkıcı ve anlaşılması zor ortaları biraz daha akıcı. Çok güzel bir kitap olduğunu söyleyemem fakat çok kötü de diyemem ortalarda bir şey
cahil&cadı
Kitapta en çok hoşuma giden danışanlardan yola çıkarak verilen örnekler.Onun dışında evrensel yasalar fazlasıyla karışık anlatılmış.
usufuslu66
Kitapkurdu
insan iyiliği de kötülüğü de kendisine çeker muhteşem bir kitap kadere dair güzel bir kitap MUTLAKA OKUNMALI....
pelin07
çok sıkıcı ve krışık bir kitap
gkizilkayatr
Kitapkurdu
Kuantum konusunda ikinci okuduğum kitap. Yalın anlatımı, farklı isimlendirmeleri belirtmesi, basit bir dili var. Önceleri biraz sıkıcı buluyorsunuz, daha sonra akıcı geliyor. Yazarın ikinci kitabını da okuyunca öğrenilenler daha fazla anlam kazanıyor.
ladypi
Kişisel gelişimle ilgilenenlerin ve yeni başlayanlar için bir rehber niteliğindedir. Değişmek isteyenler ama bir türlü başaramayanlar, hayatlarında yoluna koymak istediklerini yoluna koyamayanlar, kısaca kabuklarından çıkabileceklerini bildikleri halde neden bir türlü neden olmadığı konusunda akıl sır erdiremeyenlerin mutlaka okuması lazım. Alıştırmaları ve uygulamaları oldukça biz kimiz, neyiz, hayata ne amaç için geldik sorularını fazlasıyla cevaplayıp, çözebilecek nitelikte. Danışanlarının hayatlarında örnek hikayelerle her bi evren kanunu kolay ve basit bir dille anlatılmış, örnekler ;hepimizin günlük hayatta karşımıza çıkan aşk, sevgi, hastalık, takıntı, sınav stresi, başarma arzusu, insan ilişkileri gibi konuları anlatıyor. Duygularımıza nasıl hakim olup nasıl değişmeye başlayabileceğimiz konusunda ışık tutuyor. Kitabı yavaş yavaş, notlar alarak, adeta bir ders kitabı gibi okusanız, hayatınızda çok şeyin değişeceğini göreceksiniz. '' Siz değişmeye başladığınızda etrafınızdaki herşey değişir.'' aslında ana fikir birazda bu , bu kurulu sistemdeki, evrendeki her bir kuralı öğrendikçe keşkeler, nedenler, niçinler, pişmalıklar kısa bir süre içinde sizi terketmeye başlayacak. Ve bilinç düzeyi yükselmiş bir sizle buluşacaksınız. İnanın daha o kadar çok yazacak şey var ki, en iyisi mi bu rehber nitelğindeki kitabı alın ve okuyun.
Açıkça söylemem gerekirse , her zaman bu tarz konulara ilgi duydum ama kişisel gelişim konusunda yazılmış kitaplara hep safsata gözüyle baktım, ta ki hayatla ilgili kendimle ilgili bir çıkmaza girdiğimde arkadaşım bu kitabı okumamı söledi, ve sorunlarıma , sorularıma birçok cevabı buldum diyebilirim. Umarım sizler de faydasını görürsünüz. İyi Kalın :)
smartk
Kitapkurdu
mutlaka okunması, herkese tavsiye edilmesi gereken bir kitap. kitabın bazı yerleri başka başka kitaplarda zaten yazılmış olsa bile, kendine ait orjinal birçok bölüm barındırıyor, bu yüzden tavsiye ediyorum.
pnima
konuya yeni başlayanlardan biri olmadığm halde nefis bir kitap olmuş ... diğer kitaplarda bölük pörçük anlatılan konular toparlanmış bir nefeste okudum diyebilrim
Murat Ergeç
Günlük yaşantımızda farkında olmadığımız,Evren ve Dünya hayatıyla ilgili bilinmesi gereken çok güzel bir eser, tavsiye ederim.
gonca69
dikkatle okuduğum ve evet aynen öyle bende yaşadım yada denesem gerçekten olur mu gibi duygulara kapıldığım bir sürece girdim. ilginç gelen konular ve yöntemlerle karşılaştım. kitaplığımda olması gereken ve ileride bir gün tekrar okumaya ihtiyaç duyacağım bir kitap. okunması ve kitaplıkta olacak bir kitap herkezin okumasını tavsiye ederim. teşekürler :)
ibrahim6694
kitabın ortasındayım. başları biraz sıkıcı geldi ama ortalara doğru eğlenceli hale gelmeye başladı. birazda yazının boyutu büyük olsa daha iyi olabilirmiş.
bluecity33
bluecity33 10 Ağustos 2012
eğlenceli olsun diye yazılmamıştır
Halil ibrahim Avşar
ilgi çekici bir kitaba benziyor insanda merak uyandırıyor
HeyHoMemo
kitabın her saniyesi sürükleyiici bir bilgi ile dolu
Celal Serdar Ergün
kitabın içeriği hakkında pek bilgi verilmemiş.alan ve okuyan varsa acaba içeriğini anlatabilirmi nasıl bir kitap olduğunu kararsız kaldımda
suzzya
evrenin yasaları ile ilgili bu güne dek çok şey yazıldı çizili...bu kitabın içeriği hakkında bir şey eklenmemiş...araştırıyorum...okuyupta beğenen olursa en kısa zamanda temin etmek isterim...