12Yorum
düşçiçeği
Kitapkurdu
bayılarak okuduğum bir seriydi..
55yıldırım
Kitapkurdu
konu antik mısır zamanı gibi ama karakterler eksik gibi mesela firavun yok sanki farklı bir orta dünya anlatımı gibi
fetiye bozkurt
Kitapkurdu
Kahin Çöl Güneş... Mükemmel bir seri, destansı bir anlatım ve kurgu müthiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
düşmelya
çok severek okuduğum bir kitap oldu.mısır tarihine meraklı iseniz seversiniz.
se min hay
Serinin tamamını okudum diğer kitaplarına göre bu kitap biraz ağır işleniyor fakat serinin tamamını bitirince gerçekten güzel bir ser olduğunu anlıyorsunuz tavsiye ederim.
kitapkelebeği
İki uygarlığı birleştirme fikri güzel ama sonrası klasik saray hayatına dönüşüyor. Yazardan daha ilginç olaylar oluşturmasını beklerdim. Ama yinede okunmayacak bir kitap değil, sıkmıyor.
Çupakabra
Catherine Fisher'ın Incarceron romanından sonra bu seri bana daha düz geldi. Fakat farklı bir havası var. Okunmaya değer.
Zeliha Bal morkan
ilginç farklı ve sorgulayıcı . mısır tarihi ile ilgili ayrıntılar harika . tavsiye ederim . iyi okumalar
yunus16
okurken çok zorlandım çok fazla detay var akıcı değil
hukuklemun
Bu kitap bi harika dostum...<br />sizi başka bir dünyaya taşıyor, diğre kitaplarının da çevirisinin yapılmasını bekliyorum
abc-ay
Garip, ama sürükleyici bir hikayesi var. Aslında, "Tanrı" olgusunu bizim inancımızın dışında, insanlaştırdığı için kimi zaman "bu ne yaa" diyorsunuz. Ama, inancınızı bir yana bırakıp, okuayabilirseniz heyecanla sonunu getirmek isteyeceğiniz bir kitap.
fundaalara
Değişik bir konusu var... Okunması gereken fantastik hikayelerden biri olduğunu düşünüyorum.<br /><br />