On İki Dağın Sırrı & Bir Göz Ağlarken
On İki Dağın Sırrı & Bir Göz Ağlarken

Kitapyurdu Fiyatı: 276,25TL

Ürüne Git
6Yorum
f_evran
Kitapkurdu
14.03.2024
Günümüzde böyle acı öyküler propaganda amacı ile yazılıyor ama acının dili, dini, siyaseti yoktur.
Aden_16
Üstat
19.09.2023
Kitabı okurken o acıları tekrar tekrar o insanlarla yaşıyorsunuz. Etkileyici bir dil,çok kısa sürede bitirdim. Mutlaka okuyun.
onurkose
Kitapkurdu
31.01.2023
gece kelebeğinin bıraktığı etkiyi hiç unutmam, akabinde yazarın bu eserini de okudum ve Haydar Karataş'ın kalemine saygım ve sevgim daha da arttı. okuyan çok şey bulacak... hayatımda en çok tavsiye ettiğim kitaplardan birisi oldu.
ogn90
Kitapkurdu
07.11.2017
Yazarın Perperik-a SÖE adlı eserinden sonra okuyabildim ve yine çok etkileyici... 1938 Öncesini yine kendine has üslubuyla bizlere aktaran Haydar Karataş'ın dokunaklı eseri.
berkenoyan26
Kitapkurdu
31.12.2015
Yazar, kendi bölgesi daha doğrusu doğup büyüdüğü, kendini ait hissettiği topraklardaki yaşanmışlıkları üslubu, yorumu, fikri ile birleştirerek okuyucuya sunuyor. Elbetteki yaşanmışlıklar, trajediler, acı ve sefaletin hükmü, adaletin yanılgı ve yanlışlıkları ya da bertaraf edildiği zaman ve durumlar olmuştur. Yazar olayları kendi dünya görüşü ile ortaya koyuyor, alıp okumak ve takdir elbetteki okuyucunundur.
sevgili gunluk
Kitapkurdu
09.11.2015
On İki Dağın Sırrı'nı okduğumuzda, kudretin nasıl siyasallaştığını, iktidarlaştığını; kötülüğün nelere kadir olduğunu daha iyi anlıyoruz.Kesinlikle tavsiye ederim.