3Yorum
artemis
12.03.2013
Kitap sinema filmi tadında. Çok zekice düşünülmüş, kurgulanmış ve kaleme alınmış. Okurken keşke diyorsunuz bunlar gerçek olsa. ASELSAN mühendisleri ölmemiş olsa, SU KUŞLARI gerçekten uçsa. (hepsini yazmayayım) Herşey hayal ile başlar. Yazar hayal gücünün sınırlarını zorlamış. Teşekkürler Ali ULURASBA.
OzgunCoskun
11.03.2013
Yazar politik gelişmelerden çıkarımlar yaparak, politik bir kurgu roman yaratmış. Ancak kurgu karışık olmuş,okurken hikayeyi takip etmekte zorluk çektim. Gene de güncel olayları farklı bir bakış açısından değerlendirmek için okunabilir bir eser.
erken1
22.10.2012
Dengeler Değişiyor, ASELSAN mühendisleri öldü mü? Su Kuşu projesi İsrail’i bitirir mi? Vatikan ajanlarına güvenebilecek mi? İran ile İsrail nasıl bir plan hazırlıyor? Kız Kulesi’nin altındaki mezarda ne var? Ayasofya, Yere Batan Sarnıcı, Tüp Geçiş Projesi ile Kız Kulesi arasında nasıl bir ilişki var? Papa ve F. Gülen arasındaki sır neler? Mavi Marmara gemisine saldıran askerler Şahinler miydi? Ergenekon, One Minute, Mavi Marmara, Arap Baharı birer şifre mi?
Bir roman ile gerçeğe dokunuş fırsatı verilmiş okuyucuya. Romanı Okurken ne hayali bir roman nede bir polisiye olmadığını fark ediyorum gerçekler var satırlarda. Eseri okurken bugünde yaşıyoruz bazen de geçmişteki oyunları açıyor yazar önümüze.