7Yorum
kornea_iris
26.10.2019
Bilmiyorum tam olarak beklediğimi bulamadım. Ama her kitap çok değerlidir.Nihayetinde okuyan her göz farklı çağırışımlar ile değerlendirecektir.
arzubaşaran
27.03.2019
Yazarın okuduğum ilk kitabı..Hikayeleri çok farklı..Başta karışık..Sonrasında ise ilgiç bir şekilde devam ediyor..Tavsiye ederim..
Özer Güner
Kitapkurdu
08.12.2017
Roman tarzını sevenleri sıkmayacak bir eser.
sumeyragül
28.12.2016
güzel bir kitap ama sakin kafa ile okunmalı
engin taskin
Kitapkurdu
28.01.2016
Kanadalı yazarın nobel ödülü almış olması sebebiyle bu kitabını ve bazı kadınlar kitabını aldım ve okudum. taşranın sıradanlığını ve bazen de çok şaşılacak konuları soğukkkanlılıkla aktarıyor. bazen bu hikayede ne anlattı şimdi dedirtiyor. çocuklar kalıyor adlı öyküyü sevdim. bazen hikaye bir yerden başlayıp bir yerde sonlanmıyor bence, yazar bazen sadece yolculuğu aktarıyo bir yere vardırmıyor konuyu.
kor50
Kitapkurdu
10.11.2014
Birbirinden etkileyici öykülerden oluşan kitap sürükleyici..Ama insan bitmesini istemiyor..
Serhan Nalçaci
Bilge
13.01.2014
Munro taşranın mahrem konularına iyi girmiş. Kadınlar öykülerinin hep merkezinde. Özellikle annemin rüyası, çocuklar kalıyor ve değişimden önce öykülerini çok beğendim. Yanlız hikaye kahramanları ve kimlikleri zaman zaman zor anlaşılır oluyor. Bence bu öykü takibini ağırlaştıran bir olumsuzluk.