22Yorum
David Hunter karakteri güzel işlenmiş. Kitabın konusu güzeldi. Zaman zaman tempo düşse de sıkılmadan okuyabiliyorsunuz. Okuduktan sonra dr. Hunter serisinin diğer kitaplarını da aldım.
Yazarın okuduğum ilk kitabı.Okurken ordaki atmosferi yaşıyorsunuz bu kitabını okuduktan sonra diğer kitaplarını da alıp okudum.
Simon Beckett'in diğer romanları kadar heyecan ve gerilimli bir konusu var. Polisiye seven okuyuculara kesinlikle tavsiye ederim. Kurgusu sağlam, merak uyandırıcı bir kitap.
Simon Beckett'in okuduğum ilk kitabı, onun için diğer kitaplarıyla kıyaslayamıyorum. Davin Hunter serisinin kitaplarından biri ama diğer kitaplarını okuyup okumamanız bu kitabı etkilemiyor o konuda rahat olun. Yazarın üslubunı beğendim. Betimlemeler fazla değil fena olmayan bir edebiyet katmış kieabına. Yani kuru kuru olayları anlatmıyor. Okuyucuyu hikayede tutabiliyor her türlü. Fakat kitabın temposu düşüktü. Senaryo-kurgu da orta seviyede. 10 üzerinden 6 puan verebilirim, ne kötü ne de çok iyi bir kitap.
Yine Simon Beckett'in nefes kesen romanlarından biri daha bayıldım desem yeridir.
Diğer kitapları kadar sürükleyici ve şaşrtıcı olmasa da yine de güzeldi.
ilk başta bu kadar aksiyon yoktu.sıkıcı diyebilrdin.ama sayfaları okudukça farklı bir bilmecenin içerisine giriyorsunuz.sonu beklediğiniz gibi değil.okuyun
Sekiz yıl önce dört kadının tecavüze uğrayıp vahşice öldürüldüğü bir davada Doktor Hunter,mezarların yerini bulmak için ekibe yardımcı olmaya çalışır.Olayı canavar görünüşlü katil itiraf eder ama mezarların yerini gösteremez.Sekiz yıl sonra hapisten kaçan katil ile Hunter'ın yolları bir kez daha kesişir.Beklenmeyen bir son ve doruklarda bir gerilim.Okuyun,memnun kalacaksınız.
Kemiklerin şifresi çok iyiydi, diğer kitapları maalesef o seviyede değil.
Biraz vasat kalıyor ancak okunabilir yönü oldukça yüksek
katili asla bulamiyorsunuz.heyecan dolu bir kitap.
Simon Beckett'in bu serisini çok beğendim, kitapların devamını bekliyorum. Çok sürükleyici...<br />
gayet basarılı bir polisiye olmuş. aksiyon durmuyor aldığınıza pişman olmayacaksınız..
Serinin dördüncü kitabı ama bana göre en zayıf olanı. Fakat yazar son 150 sayfada gerilim ve heyecanı yine üst seviyede tutmayı başarmış. Mükemmel bir polisiye serisi idi. Seride tek hoşuma gitmeyen taraf, David Hunter'in ezik kişiliği idi. Kendine yapılan haksızlıklara sessiz kalmasa daha iyi olurdu.<br />Umarım yazarın, orijinal ismi Stone Bruises olan son kitabı bir an önce Türkçe'ye çevrilir.
Simon Beckett yine polisiye dalında bir şaheser yaratmış. Mükemmel bir kurgu mükemmel bir akıcılık ve nefis bir sonla okuyucuyu kitap bitene kadar kendisine bağlıyor, okuduğum en iyi polisiyelerden biri.
simon Beckett'in okudugum 2. kitabi. İlki Olulerin Fisiltisi idi ve gayet basarili bulmustum. Ancak Mezarlarin Cagrisindan ayni tadi alamadim. Marka olmaya dogru giden bir yazardan daha iyi bir polisiye beklerdim.
en az ilk üç kitabı kadar başarılı.bu kitapda tam olarak david hunter'ın geçmişini ve kaybının nasıl olduğunuda öğreniyoruz.favori yazarlarım bir kişi arttı...
Kitap tartışmasız okuduğum en iyi eserlerden biri.Kurgu çok sağlam.Okudukça okumak istiyorsunuz ve diğer kitapları merakla bekliyorsunuz bunu garanti verebilirim.Tempo hiç düşmüyor ve asla tahmin edeceğiniz, kafanızda şekillenmeye başlayan sonla bitmiyor.Kesinlikle yazarın bu eseriyle birlikte diğer eserlerini de herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten akıllara zarar. Okuduğum en iyi polisiyelerden biri tartışmasız.
Diğer kitaplarındaki gibi sürükleyicilik ve gizem yok. Önceki kitaplarına oranla çok yetersiz kalmış...
1 2