6Yorum
arizas
Kitapkurdu
15.04.2018
Güzel bir Renko macerası. Alfa yayınları Boris Akunin gibi Martin Cruz Smith leri de umarım yayınlar.
byhnblk
02.02.2018
Beğenerek aldım ama çok sürekleyici bir kitap değil.
libra00001
11.09.2015
Ağır ilerleyen, kasvetli bir kitap. Aşina olmadığımız bir ortam önce merak uyandırsa da sonrasında bol bol denizcilikle ilgili teknik terimler kullanılması insanı sıkıyor.Kitabın kahramanı Renko'ya da bir türlü ısınamadım.Gemide bilinmeyen bir katil olması heyecan verici ama yeteri kadar güzel işlenememiş.Yazarı bilgi birikim yönünden başarılı bulsam da bu durum kitabı okunur kılamamış. Özetle pek öneremeyeceğim ortalama bir kitap.
KY-1034848
31.01.2015
gemicilikle ilgili oldukça fazla terim olması kitabı biraz boğucu yapıyor, akıcılığı engelliyor. Martin Cruz Smith'in okuduğum ilk kitabıydı ancak ben aradığımı bulamadım.
lunasee
28.07.2013
Kitap, Sovyetler dağılmadan önceki dönemde soğuk sularda avlanan bir trol gemisinde işlenen cinayet ile başlıyor..Ama bu arada ülke politikası gereği gemideki herkes birbirini takip ediyor.Herkes birbirinden korkuyor.Böyle gergin bir toplulukta cinayetin çözülmesi de ayrı bir sorun haline geliyor.Polisiye ve gerilimin bir arada olduğu güzel bir kitap.
Abdullah Ç.
09.01.2013
Sürekleyici, heyecanlı ve akıcı bir polisiye, macera romanı.<br />Biraz gizem, biraz beklenmedik olaylar da katılmış, harika olmuş.<br />Okuyan beğenecektir.