8Yorum
Armad
27.11.2018
harika bir eser her mutfakta olması gereken hem tarihe meraklı hemde yemek severler için ideal bir eser olmuş
izafiyetemc2
08.10.2018
selçuklu mutfağının enfes yemekleri, insanın 13yy'da yaşayası geliyor.
Hakan Taşkıran
Kitapkurdu
06.12.2017
son derece nezih bir eser.bir mutfak şefine yaraşır titizlikle hazırlanmış
wyern
Kitapkurdu
19.11.2017
Selçuklu dönemiyle ilgili veya yemek tarihiyle ilgilenenlerin okuyabileceği, biraz daha spesifik bir konuyu ele alan önemli bir çalışma.
antalyaliahmet
10.04.2017
selçuklu mutfağını ve selçuklu yemeklerini tarifleri ile birlikte anlatmış.
sergeydimitri
10.10.2013
kitap yarısına kadar hikaye anlatıyor.devamında ise reçetelerde hiç ölçü yok gibi.yapabileçeğiniz hiçbir şey yok.<br />hikaye tarzında yazılmış yemek yapmak için değil selçuklu mutfağı merak edenler için okunası bir kitap.
göktürkgökalpgirayhan
Kitapkurdu
Selçuklu mutfağında neler vardı bilmek ve denemek isteyenler kaçırmasın..
Selin3531
Kitapkurdu
14.06.2013
Harikulade bir kitap, mütevazı bir yazar ve araştırmacı... Kendisiyle tanışma fırsatı da buldum, inanılmaz bilgi birikimini kitaba olağanüstü bir şekilde aktarmış. Anlattığına göre ( kendisinden) tüm şehirleri gezip tariflerin orjinallerini almış ve nereden hangi ürün alınır bütün bilgilere sahip. Dünya'nın en iyi mutfak kitabı ödülünü ( best in the world- gourmand) boşuna almamış, kesinlikle sonuna kadar hak etmiş. Kitap gerek dili olsun gerek fotoğraflarla süslediği sayfaları ve anlattığı hikaye olsun tek kelime ile müthiş. Sadece birkaç yıla değil yüzyıllara hitab eden bir eser olmuş gerçekten.