5Yorum
Berk Işıldar
Kitapkurdu
14.07.2021
Liberal görüşü öğrenmek için önemli eserlerden.
Mustafa Kendir
Kitapkurdu
26.05.2020
Kitap bana göre ölmeden önce okunması gereken bir kitap 1974 Nobel Ekonomi Ödülünü kazanmıştır.24 bölümdür ve dili anlaşılır bir kitaptır.Kitap 1960 yılında basılsada günümüz sorunlarına hala hitap etmektedir.Ben en çok sorumluluk ve özgürlük(5.bölüm),eşitlik, değer ve liyakat(6),çoğunlıu yönetimi(7),icbar(zorlama) ve devlet(9) ve özellikle 24. Bölüm eğitim ve araştırma kısmı ile ek kısmında yazar neden muhafazakar değilim? Kısmını beğendim.bilinçli vatandaş olmak adına bu kitabı herkesin okumasını öneririm.
uykucupogaca
17.04.2020
Hiç bir metin veya eser kusursuz değildir. Bu eserde de eleştirilecek konu çok olsa da çözümleme ve kuramı sağlam ve güzel.
S.M.
24.09.2019
Bu konuya ilgi duyanların bu kitabı kesinlikle okuması gerektiğini düşünüyorum.
kitapları sevmem
20.04.2016
Viyana Okulu'nun emektarlarından Hayek'in en önemli eseri. Birçok yerde zırvaladığı su götürmez bir gerçek fakat tesiri de ortada.