8Yorum
bükey demir
18.02.2018
havacılığa ve de 2.Dünya Savaşına merakı olanlar için okunması gereken bir kitap...
fani85
Kitapkurdu
23.03.2014
Kötü çevrilmiş bir eser öncelikle. Hikayeler çok da etkileyici değil ayrıca.
selimcan21
02.09.2013
Kastaş'ın enfes bir ikinci dünya harbi belgeseli.Pilotlardan İvan Kojedoub'un anlattıkları çok ilgimi çekti ve <br />kendisine hayran kaldım.Ukraynanın küçük bir köyünde doğmuş,büyük bir pilot olmuş.Kitab da anlatılan bütün<br />pilotlar daha doğrusu uçanlar,hayran olunacak insanlar.İkinci Dünya savaşında hava savaşlarınında çok çok<br />önemli olduğunu anladım.Okumanızı tavsiye ederim.
Levh-i Mahfûz
Kitapkurdu
19.08.2013
dünya savaşlarındaki As pilotların yaptıklarını anlatan bu kitap meraklı olanları kendine çekecektir. Pilotların hayatlarına detaylı olarak inmeyen bu kitap konunun devamlı olarak uçak savaşlarına odaklanmaınız saglıyor ve verdigi istatistiklerle elle tutulur bir anlatım saglıyor.
NightBringeR
04.04.2013
Öncelikle Kastaş Yayınları, özellikle 2. Dünya Savaşı tarihi ve yakın tarihe meraklı olanların baştacı olması gereken yayın evlerinden birisi.<br /><br />Bu kitapta da yine 2. Dünya Savaşı dönemine gidilmiş ve o zamanlar birde savaşan ülkelerin savaş uçağı pilotları gözünden ele alınmış.<br /><br />Eğer havacılığa ve 2.Dünya Savaşı'na merakınız varsa çok vakit kaybetmeden bu kitabı okumalısınız.
Smyk
04.12.2012
bir pilot olarak çok beğendim ve imrendirdi beni kesinlikle havacılıkla uğraşanlara tavsiye ederim.
sinan_bjk
19.08.2009
İkinci Dünya Savaşı'na katılan kahraman pilotların maceralarını konu alan ve 2.Dünya Savaşı'yla ilgili roman ve monologların okumayı sevenlere tavsiye edir.
Muharrem Özkaya
26.09.2007
Savaşlarla alakalı çok az kitapta rastlayabileceğimiz derecede tarafsızca ve objektif olarak yazılmış bir kitap. Bazen koca bir savaşı birkaç kişinin cesaretinin, fedakarlığının,yeteneklerinin değiştirebileceği gibi yanlış verilen emir ve hazırlanan planların koskoca milletlerin tüm fedakarlığını alıp götürebileceğinin ufak ayrıntılarını göreceksiniz bu kitapta. Uçmak ve savaş kitaplarına ilgisi olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. <br />2. Dünya Savaşına katılmış ülkelerin As Savaş Pilotlarının kısa kısa öykülerini bulacaksınız.