18Yorum
16 yaşındaki kızım için almıştım çok beğenerek okudu. Ben de okudum ve yorumum; cinselliği önplana çıkartmadan yazılmış muhteşem bir kitap. Fantastik tür seven herkese tavsiye edilir.
Seri güzeldi.
Serinin 2 ara kitabı daha vardı keşke onlarda çevrilseydi.
Yazarın,kendisine özgü olarak yarattığı dünyayı(mitoloji ile yedi ölümcül günahı harmanlaması) beğendim. Tek sıkıntı bana göre, Henry'nin yaşadığı tecrübelerinden dolayı olduğundan mıdır bilmem,Kate karşı biraz vurdumduymaz olması. Kate her ne kadar sevdiğini sahiplense de Henry sanki bir o kadar uzaktı.
Seriyi yeni bitirdim ve herkese tavsiye ederim yalnız mitolojik olaylar değil aile bağları da çok göze alınarak yazılmış olağanüstü bir seri sonu.
yazarın dili ve anlatımı o kadar iyi ki sanki olayları kate değil de ben yaşıyorum gibi
MİTOLOJİ sevenler için cidden harika bir kitap bütün seriyi tekrar tekrar okudum.
Kitabın bütün serisi boyunca elime aldığımda beğenmediğim tek bir yer oldu. O da kapak yüzü. Okumadıysanız ve mitolojiye ilginiz varsa kaçırmayın derim. Yazarın kendince yorumladığı yeni mitolojiyi de seveceksiniz :)
Mitoloji severlere tavsiye ederim güzel bir kitap akıcı
Heraya göre o kadar kusursuz bir plandı ki Kronosun kate' e olan tutkusu işleri alt üst etmek üzereydi. Hephastios u elinde tuttuğu surece Afroditin de ona karşı tutamayacağını biliyordu. Eğer miloyu kurtarmak istiyorsa Hades de er ya da geç kendisine katılacaktı sorun sadece Kate idi. Onun olmesini istiyordu ve beklenen an geldi. Savaş başladı.Bu savaşın sonucu her iki taraf için de kayıplara neden olacak. Çok güzel bir seriydi. Mitolojiye çok farklı bir bakış açısı getirdi. Keske bitmeseydi:(
mitolejiyle ilgilenen herkese tavsiyede edebileceğim harika bir seri
ve son...çok güzel bir seri...
bayılıyorum bu seriye ya! özellikle bu kitabına. kate ve henry arasında ki aşk, mitolojik ögeler harika anlatılmış keşke seri bu kitapla bitmeyip devam etseydi.
aldım ama gelmedı çok merakedıyorum
ilk kitabı hades karakteriyle beni büyülemişti bir kez daha büyülendiğimi söyleyebilirim
son kitap olduğu için gerçekten üzülerek okudum ama son derece güzel ve akıcı bir kitaptı. ayrıca olayların yoğunluğu ve karakterlerin güzelliği insanı kitabı bir çırpıda okumaya itiyor.
Tanriça serisinin son kitabi. Seri çok güzel, akıcıydı. Hikaye sizi içine çekiyor, güzel vakit geçirmenizi sağlıyor. Bir iki yazım hatalarını da hoş görürseniz tavsiye ederim seriyi.
Tanrıça Serisinin 3. ve son kitabı olan Tanrıçanın Mirası'nda heyecan ve adrenalin durdurak bilmiyordu. Sanki ilk iki kitaptan daha bir güzel gibiydi. Ben aşırı derecede çok beğendim. Kate hamile ve Kronos ve Calliope'un elinde tutsak... Doğum yapıyor ve küçük bebeğinin hayatını kurtarmak, sevdiği adamı ve ailesini kurtarmak adına Kronos ile anlaşma yapıyor derken olaylar patlak veriyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Henry önce Kate'in tutsak olduğunu öğreniyor sonra da baba olduğunu... Bununla kalmıyor ölümcül bir yara alıyor... Kate tam bir çıkmaza giriyor, Kronos daha fazla güçleniyor tanrılara meydan okuyor derken işler iyice sarpa sarıyor. Yazar resmen son kitabında döktürmüş ve heyecanı doruklara taşımış.

Tanrıça Üçlemesinin kitaplarını sırasıyla söylemek istiyorum henüz okumamışlar için: 1- Tanrıça 2- Tanrıçanın Savaşı 3- Tanrıçanın mirası... Seri mitolojik tanrıları içeren fantastik bir aşk romanı.