Evliya Çelebi Seyahatnamesi (2 Cilt Takım)
Evliya Çelebi Seyahatnamesi (2 Cilt Takım)
3Yorum
die4you
21.07.2007
günümüzde bu tur kıtabların olması cok guzel.bır ınsanın o kadar yer gezıp bunu kaleme dokmesi kadar guzel bısey olamaz.oncelıkle kıtabyurdu.com bu kıtabı bu kadar dusuk fıyata bıze sundugu ıcın tsk ederım.<br />her evde bulunması gereken bır kıtap.ayrıca 2 cılt olmasıda buyuk bır avantaj.herkese tavsiye ederım.
hasretbaglari
Kitapkurdu
09.03.2007
Bence bu tür kitaplar her evde bulunmalı ve her yaştaki b irey tarafından okunmalı. Bize geçmişimizin dünyasını, yaşamını, doğasını anlatıyor. Bugü savaşılan dünya ilgimi çekmiştir. acaba geçmişte nasıldılar? işte seyehatnameler buna ışık tutabilen eserlerdir. OKUYUNUZ!
Osman Genc
03.12.2004
Anlatım gücü ve bağlayıcılığı yanında İnsan bu kitapta 16. ve17.yüzyıl toplumlarının yaşayış tarzlarını, tarihi eserlerinin gizemli dünyasını bulmasının<br />yanısıra kültür,örf ve geleneklerini hayretle okuyor. İlgimi çeken başka bir konu ise tarihte yaşanmış büyük ve önemli fetihler sırasında yaşanması imkansız gibi görünen olayların yaşanmış olduğunun bu kitapta anlatılmsı.