19Yorum
Ojekokusu
Kitapkurdu
29.04.2023
The deWarenne Dynasty serisinin 9. kitabı. Kafa dağıtmak için okuduğum kitaplardan biri.
Leelan
21.02.2021
Bu seri tarihi aşk serileri içinde en sevdiğim ikinci seri olabilir. Bu kitap da beni utandırmadı. Bazı yerler biraz yeşilçamvari bir dramatiklikteydi ama genel olarak bayıldım. Özellikle Emilian çok ilgi çekici bir karskterdi, yer yer kızsam da. Çingene tutkusu, gururu, hatta tabiri caizse çirkefliği, çok güzel yansıtılmıştı, her anlamda ateşli bir karakterdi yapı olarak. O yüzden okumak ekstra zevkliydi çünkü alışılmışın dışında, derinleştirilmiş karakterleri çok severim. Daha önce de Çingene kökenli bir karakter okumamıştım, bayıldım. Yazımı da harikaydı.
Deniz Şentunalı
Kitapkurdu
09.07.2020
Ariella yürü be kızım dedim. Tuttuğunu koparan ve pes etmeyen kızları okumak çok hoşuma gidiyor. Özellikle de en sevdiğim yazar yazdıysa
Serap Tekelioğlu
26.07.2019
favori yazarım yine beni şaşırtmadı bayıldım
Ömür Melek Çelik
07.01.2019
kütüphanemde olmadığı için siparişini verdim, çok seviyorum brenda joyce kitaplarını. tarihi roman deyince akla gelen isimlerden biri kesinlikle
merveninkitaplığı
Yazarın bu kitabı sayesinde eksik kalan bütün kitaplarımı tamamlama ve ard arda 3 kitabını daha okuma fırsatı buldum. Ve yine yanıltmadı, tarihi aşk romanı yazarları arasında Brenda Joyce en iyilerden biri.
cerpo
Kitapkurdu
26.11.2017
Güzeldi,tavsiye ederim.
Pınar Ay
16.01.2017
Emillian'a bayılacaksınız. Tarihi aşk romanları içinde okumaktan en keyif aldığım kitaplardan biriydi.
THELEYDİ
Kitapkurdu
18.02.2014
Bu kitapla seri yepyeni bir nesile geçiş yaptı, biz de devamını heyecan ile bekliyoruz. En az diğer romanları kadar eğlenceli ve okunası!
enedeser
16.02.2014
süper ...süper süperdi ....kadın bu işi iyi biliyor seriyi sırasına göre okudum ve her biri bir öncekinden daha güzeldi şiddete tavsiye ederim ve sırda ki de warenne yi sabırsızlıkla bekliyorum.mutlaka ariella nın abisi alexi de bu serinin içinde en çok onu merak ediyorum :))
KY-1125911
20.01.2014
De Warren ailesi beni gelin aksin ya.Vallahi bu aileye bayiliyorum Yazarın çikan bütün kitaplarini severek okudum.Tavsiye ederim...
Fatma Müge Tataroğlu
Yine Brenda Joyce ve yine aynı aile ama bu sefer bir sonraki kuşak.Dönem romanı ve keyifli
Fatma Atabey
28.12.2013
brenda joyce her zaman ki gibi çok güzel okunası bir roman yazmış.artık bizde şöyle bir kanı oluştu nasılsa sürükleyicidir.hiç bir zaman pişman olmayacağınız kitaplarla çıkıyor karşımıza.kadın karaktarleri o kadar alışılmışın dışında ki beni inanılmaz etkiliyor serinin çok güzel kitaplarından biriydi herkese tavsiye ederim.
dileksim
Kitapkurdu
16.12.2013
de Warren soyunda 2. nesile geçtik. Cliff de Warren'in kızı Ariella ve onun ilk görüşte, aile geleneklerine uygun olarak:) kapıldığı yarı roman yarı İngiliz genlerine sahip Emilian'ın hikayesi. oldukça güzel ve sürükleyici bir kitaptı. Emilian geçmişte aldığı yaralar ve yaşadığı haksızlıklarla çelikleşmiş bir kalbe sahip, Ariella ise bağımsız ve inatçı bir kişilik ile saf ve yumuşak bir kalbin bileşimi. ikisi bir araya gelince de bol kaçmalı ve kovalamalı bir kitap çıkmış ortaya. ama diğerlerinden farklı olarak bu kitapta erkek kaçıyor, kız kovalıyor. güzel bir kitaptı. ben beğendim ve tavsiye ederim.
Judithx
Kitapkurdu
07.12.2013
Sıcacık bir öykü daha. Aile bağlarını yazar çok güzel işlemiş. Aslında sadece bu kitapta değil serinin diğer kitaplarında da var bu. Emilian kişilik çatışması yaşayan bir tip. Ariella ise o döneme göre oldukça cesur bir kadın. Kitabı okutan da Emilian'ın iç dünyasındaki çatışmalar -ki bunlar romanın içselliğini veriyor- ve Ariella'nın cesareti sonucunda çıkan olaylar -bunlar da kitabı sürükleyici hale getirmiş-. Romanı okumanızı tavsiye ederim. Keşke yayınevi serinin ilk dört kitabını da çıkarsa. Biz de okusak.
denore
26.11.2013
Brenda Joyce'un bütün kitaplarını okudum. Bu kitapta kesinlikle çok güzel ve akıcıydı. Diğer kitaplardaki kahramanları okumak çok keyifliydi. De Warren ailesi gerçekten var gibi hissettiriyor. İyi bir yazar, iyi çeviriler devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Hatta kitapta abi Alex'in hikayesi olabilir mi özellikle Oneill ile ilgisi olması çok merak ettim. Herkese tavsiye ediyorum.
hulyami
23.11.2013
Brenda Joyce'un Bir Avuç Aşk'tan sonra beni en çok gerip sinirlendiren kitabı oldu Tehlikeli Aşk..Romanı yine çok beğendim.Yine kitap su gibi aktı gitti. Bu sefer romanda egzotik bir erkek kahramanımız ile yüzü gibi kalbi de melek gibi olan kadın karakterimiz vardı.O bıçkın Ciff DE Warren'i bir aile babası olarak okumak çok hoşuma gitti..

Eski Adare Kont ve Kontesi vefat etmişti... Bu beni üzdü..Torunlar büyümüştü...Bizim unutulmaz kahramanlarımız anne ve baba olmuş orta yaşı hüküm sürüyorlardı..Aslında Brenda Joyce'in diğer serilerini ve kitaplarını okumadım.Fakat yazar bence aile sıcaklığını çok güzel işliyor..De Warren ve O'neal ailesi büyük ve güzel bir aile..Serinin her kitabında ayrı bir tat alıyorum..Özellikle Judith McNaught'un yeni kitaplarının yokluğunda bana ilaç gibi geldi...Özellikle serinin ilk dört kitabı hala daha yayınlanmadı..Sanırım çocukların hikayeleri bitiiğinde asıl orta çağda başlayan De Warren serisinin ilk dört kitabını okuyabileceğimizi umuyorum..

Romanın erkek kahramanı Vikont Emillian St Xavier ise beni Devlin O'Neal'den sonra en fazla sinirlendiren karakter oldu..
Kitabın sonlarında ki sahne de gözlerim doldu..Yazar kitabın sonunu bence çok güzel bağlayarak hikayeyi taçlandırmıştı..

Şimdiye kadar erkekler ile ilgisi olmayan Ariella aşık olarak sevdiği adama sevgiyi fedakarlığı öğretmesi affetmeyi öğretmesi....Muhteşemdi...
Bence bu seriyi hala okumayan var ise çok şeyler kaçırıyor..Tavsiye ederim...




ozlmclz
Kitapkurdu
21.11.2013
Aşka Yelken Açarken in küçük kız karakteri ariella büyümüş haliyle karşımızda. Emilian kimliğini bulmaya çalışan intikam almak isteyen bir adam. Daha önceden okuduğum kitap karakterlerini görmek güzeldi. son bölümlerinde gözlerim doldu. Severek okuyabilinecek bir kitap.
tunarda
10.11.2013
ariella ne istediğini bilen iyi eğitimli ve cesur bir kadın.emilian ise kimliğini bulamamış , kararsız ve zeki bir adam. zevkli bir kitap fakat bazı yerlerde yok artık bukadarıda fazla dediğim sahneler olmadı değil.