Anna - Kan Giyinmiş Kız
Anna - Kan Giyinmiş Kız
21Yorum
elmayra_
25.04.2018
Çok beğendim kurgu ve akıcılık iyiydi.
Aykırı 77
17.04.2018
Bir cok fantastik kitaptan cok cok iyi yazilmisti ve heyecan doluydu severek okudum ve cok kisa surede bitirdim. Fantastik kitap sevenlere tavsiye ederim
KY-1461731
02.03.2018
çok kötü bir kitap değildi ama açıkçası çok beğendiğimi de söyleyemeyeceğim. vakit geçirmek için okunabilir.
MURAT ÖZTÜRK
01.03.2018
Heyecan dolu, andrenalin seviyem üst limitlerdeydi...
Feyza Fidan
07.03.2017
kolay okunan zorlasanaız 1.5 günde bitirebilecek bi kitap. cas karekterine bayıldım
Sea Bemol
Kitapkurdu
21.01.2017
Beğendim. Sıkılmadan okunabilecek çerezlik bir kitaptı bana göre.
bsrraa9
10.12.2016
Gayet akıcı ve doğaüstü bir kitaptı. Bu tarz gerilim-korku kitaplarını seviyorsanız tavsiye edebileceğim bir kitap. Serinin 2. kitabı da var.
asetinvella
19.08.2016
Beklentim yüksek başladım hatta kitabın yarısına kadar umudumu kaybetmeden geldim ancak sonrasına devam edemedim. Hem edebi yönden zayıf kalmış hem de yetişkin kitleye hitab etmiyor bence...
tubaa87
06.07.2016
mükemmeldi, yazarın entellektüel olarak dolu dolu alması beni ayrıca çekti. harikaydı
tr-ats
Kitapkurdu
30.05.2016
Sıkılmadan okunacak akıcı bir kitap. Anna'nın kan giyinmiş olması bile, onun sempatikliğini engellemiyor :)
emelyagan
26.03.2016
Son derece akıcı ve samimi bir kitaptı. Korku olarak bakmak yerine fantastik olarak bakılırsa daha doğru değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
yarenakgl
05.12.2015
ilk başladığımda biraz saçma geldi fakat devam ettiğimde gerçekten içine aldı konusu. bazı yerleri gerçekten ürkütücüydü.iyi ki de okumuşum dediğim gerilim kitaplarından.
Rabia  Meral
19.07.2015
Harika bir kitap korkunç değil ama bazı yerlerde ürkütüyor
Ümit UYSAL
Kitapkurdu
15.06.2015
Çok sürükleyici ve kaliteli bir kitap. Kendare Blake gerçekten iyi bir yazar
fevziye_coşkun
24.05.2015
diğer ülkelerde çıkan kapakları daha güzel olsada buda idare eder.2. kitabın kapağı iğrenç.kitabı ilk aldığımda korkunç zannediyordum ama hiç de öyle olmadığını kitabı okuyunca fark ettim.5yıldız verdim.çok eğlenerek okudum.herkese tavsiye ederim
Serkan Arda
01.12.2014
Kitabı'n sayfalarında eksik basım var en faz sayfa boş basılmış site yöneticilerine duyurulur
orppersephone
Kitapkurdu
11.09.2014
5 üzerine 10 diyerek başlıyorum kitabın yorumuna. Cas Lowood, ihbarlar üzerine hayaletlerin peşine düşüp, onları avlayan bir hayalet avcısıdır. Bir gün kan giyinmiş bir kız ile ilgili bir ihbar alır. Ve bu durumla ilgili ilginç hislerle yola koyulur. Görevi, evine adım atan herkesi vahşice öldüren Anna Korlov'u öldürmektir. Ama Anna diğer hayaletlerden çok daha farklıdır. Öldüğünün farkındadır ve aslında insanları öldürmek istemez, ama bununla ne kadar savaşsa da karşı koyamaz. O'nu buraya bağlayan kara büyüdür. Yazarı tebrik ediyorum, son sayfaya kadar gerilimi ve heyecanı en üst seviyede tuttu.
Anna'nın hikayesi yürek burkan cinstendi. Supernatural hayranı olarak kitapta o esintileri hissetmek keyifliydi. İyisi mi Sam ve Dean atlasınlar impalalarına Cas'e yardım etmeye gitsinler ki Anna'yı canlı kanlı birine dönüştürsünler. Cennet ve Cehennemle o kadar içli dışlılar bari bir işe yarasın ama değil mi ;) Kesinlikle tavsiye ederim.
Ercan Çama
Kitapkurdu
26.08.2014
Mükemmel,akıcı sıkılmadan okuyacağınız bir kitap
hullica
11.07.2014
Normalde kitabı ilk alırken gerilim , korku olduğunu füşünmüştüm . Sonra okumaya başlayınca çok daha farklı olduğunu anladım . Bence çok iyi bir kitaptı . 2. ' yi de çok beğendim. :)
zayche
19.06.2014
Yazar bu kitabında hayalet avcısı hikayelerine yeni bir boyut kazandırmış, fikir olarak güzel. Fakat kullandığı dilden mi yoksa çeviriden mi kaynaklandığını anlamadığım, sevmediğim bir üslupla yazılmış. Cas karakterine hiç ısınamadım, Cas'in arkadaşları ise biraz zorlama geldi.<br />Kitap için korku türünün en iyi örneklerinden biri demek Stephen King'e hakaret olur doğrusu. Yine de serinin devam kitabında bu fikrim değişebilir tabi.
1 2