15Yorum
muhammed hikmet aydoğan
guzel bır roman olmus bence
FtmKarakoç
Kitapkurdu
yazarın kitaplarını heyecanla okuyorum hepsi birbirinden farklı ve etkileyici
hüzün_adam
Anlatim tarzi alisilmisin disinda. Ancak cok begendim
Bilal Işık
Kitapkurdu
Fazla akıcı bulmadım malesef.
Bilal_FURKAN
yazar farklı bir üslup denemiş ancak hikayeleri bağlamada ve okuyucuyu etkileme ve sürdürülebilir olmayı fazla başaramamış.
bir_kitapsever
Kitapkurdu
Ayşegül hanımın okuduğum ilk kitabı ve çok beğendim. Kendi açımdan güzel şeylere de vesile oldu. Kendisi bir tivitinde okuyucu yorumlarını takip ettiğini söylemişti. Buradan kendisine bu etkileyici eseri için tekrar teşekkür ediyorum. :)
KY-1510015
Öykü tarzında bir şeyler okumayı seviyorsanız ve cümlelerde kaybolmak istiyorsanız hiç kaçırmayın.muazzam kitap
Şule Merve  Sarı
Kitapkurdu
İlk defa Ayşegül Genç okudum. İnsanın iç dünyasını sorgulatan bir roman. Kimdi Leyla bölümünü çok beğendim. Oturup kendi içimizde bizde düşünelim sahi, kimdi leyla?
KY-1415214
Ölü serce dönemecini okuduktan sonra beklentimi karşılaşmadı.Ama okuduğuma pişman olmadım
neslihan8964676799/
insanı sarsan, düşündüren akıcı bir kitap. beğendim
mehmet m.
bence yazarın en güzel kitabı. her karakter hayatın içinden. kısa hoş bir anlatım.
Mrvskn
Keşke biraz daha uzun olsaydı.Eğer yazarı ilk kez okuyacaksanız Ölü Serçe Dönemeci nden başlamanızı öneririm
damladan_deryaya
Kitapkurdu
Ayşegül Genç'in ilk romanına göre dili daha akıcı olay örgüsü daha basit okuması güzel bir kitaptı.
altunbasm
Kitapkurdu
Mehmet Akif'e ithaf edilen bu romanda, yazarın ilk romanında olduğu gibi yine bir cinayet söz konusu. Afrika'daki insanları dert edinen ancak içinde bulunduğu şartlar nedeniyle oraya gitmekte tereddüt yaşayan Leyla Akça'nın ölümünün merkezinde; yalnızlık, yetimler, isar ahlakı, modernizm ve kapitalizm karşısında Müslümanların tutumları, ırkçılık gibi konularda Müslümanca tespitler var. Modern zamanların bunlar gibi çilelerini törpülemeye çalışan ama bunu her zaman beceremeyen "çile kırgınları" için harika bir kitap.
Cebrail Aslan
Ayşegül Genç'in 2. romanı.. Yine kisa sürede karakterlere ısındırıyor.. Sonunda keşke daha uzun olsaydı diyeceğınız bir kitap..