13Yorum
Sevkiye Yılmaz
Kitapkurdu
25.03.2019
ramazana güzel bir hazirlik kitabi :)
alper e.
Kitapkurdu
09.07.2018
neden oruç tuttuğumuzu hatırlatıyor kemal bey efendi
hnmdkc
Kitapkurdu
16.05.2018
Allah razı olsun şu mübarek günlerde yoluma fener gibi oldu
quasi parlando
Bilge
11.12.2017
Kemal Özer abi ne güzel bir kitap hazırlamış, Allah razı olsun kendisinden.Müslümanın yeme adabı üzerine yazılmış bu kıymetli eseri hayatımıza uygulayabilmek duasıyla.
KY-1322253
10.07.2017
Her ramazan mutlaka tekrar tekrar bakılması gereken bir kitap. Ramazanı sahur ve iftar sofralarindan ibaret görmemek için idraki açık tutuyor
Gülben Türker
07.07.2017
Sadece ramazanda değil her zaman okunması gereken bir kitap. Yazarın tüm kitaplarını okumak gerektiğini düşünüyorum
geverede
Kitapkurdu
11.06.2017
HER EVDE OLMALI HER RAMAZAN OKUNMALI
Lalegül_61
21.05.2017
ramazan ayında gerçekten mümin gibi oruç tutmaya ışık tutan kitap.. yazanın yüreğine sağlık..
yavuz yvz
Kitapkurdu
03.06.2016
Her Ramazan kitaplığımdan alarak ve masama koyup okuduğum güzel bir eser. Orucun şuuruna erişebilmek adına istifade edilmeli.
KY-870324
07.05.2016
Kapaktan da anlasilacagi gibi ana konu beslenme. Kolay anladilir nir dil. Herkes okuyup rahatlikla anlayabilir. Cok kisa surede bitiyor akici. Soylenenlere hak veriyorsunuz sadece su hamilelik icin folik asit meselesine takildim.
fcvlk
24.06.2015
Ramazan ayından önce okudum. Kemal Özer'in diğer kitapları gibi gayet başarılı. Kısaca ramazan ayında nasıl arınırız ve temiz, tayyib gıdalarla besleniriz onu anlatmış, ramazanda uygulanacak bazı tariflere de yer vermiş
epsilonn
Kitapkurdu
23.06.2015
Kısa sürede kendini okutan akıcı bir kitap, Ramazan başladı demeden alıp okumakta fayda var, Kemal beyin Müslümanin Diyeti adlı kitabi da siddetle tavsiye ederim.
KY-2264988
21.06.2015
Allah'ım! Şu an okumaya çalışıyorum. Öncelikle uyarmak istiyorum:Kitapta çok fazla yanlış-uydurma hadis var.Kur'an süzgecinden geçirip hangi hadisin doğru,yanlış olduğunu anlayabilirim.Bunun farkındayım diyorsanız,yani kitaptaki doğru kısımları alabilirim diyorsanız okunabilir.Gerçekten güzel bilgiler de var kitapta.Ama kitabı okurken hadisler insanı boğuyor.O yüzden yavaş ilerleyebiliyorum kitapta.Kemal Özer'e de kitap bittikten sonra upuzun bir eleştiri yazısı göndermeyi planlıyorum.